Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Landes judit ügyvédnőről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Landes judit ügyvédnőről tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Fontolóra veszem, hogy felkérjem, de még hezitálok. Tudtok adni tippeket bp-i ügyvédekről?
2012. aug. 7. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
28%

ne csak fontolgasd, fogadd fel

remek ügyvéd, félnek is tőle az ellenfelek, nem igazán szokott veszíteni

2012. aug. 7. 10:43
 2/8 anonim ***** válasza:
36%
Remek ügyvéd, bátran ajánlom én is.
2012. aug. 7. 11:58
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm ;) Bejelentkezem hozzá.
2012. aug. 7. 13:29
 4/8 anonim válasza:
65%
Majd írjál, milyen benyomásaid voltak róla! Én is kíváncsi vagyok! :)
2012. aug. 7. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:
72%
Egy erőszakos, igencsak kifogásolható stílusú, mindenen keresztülgázoló típus. Aranyáron dolgozik, és nem vállal el akármit. Ha van nagyon sok pénzed akkor több esélyed van vele a nyeréshez ha elvállal, de ez nem csak rajta múlik. Viszont az ügyei jelentős részét nem ő csinálja, csak a nevét adja hozzá.
2012. aug. 8. 10:28
 6/8 anonim válasza:
85%
Ismerem az ügyvédnőt. Nem tudok jót mondani róla. Az exemet is ő képviselte/képviseli, én ügyvéd nélkül többet elértem. Egy erőszakos nőszemély, lehet ellene nyerni is, de nagyon fel kell készülni (mindenről legyen papír). Általában valamelyik alkalmazott ügyvédjét küldi a tárgyalásra, akik nem mindig vannak képben. Ha ő jelenik meg akkor sokszor mellébeszél, nem a tények alapján akar nyerni, hanem az erőszakosságával. Már most másodfokon is sikerült elérnem, hogy ne tudja érvényesíteni amit akar. Ott is hazudozott össze-vissza, hál' istennek a bíró bizonyítékok nélkül elutasította. :))) Mindezek felett nagyon drága ügyvéd. Elvárja, hogy mindent megküldjön neki az ellenfél, de ő nem ad ki semmilyen információt, e-mailekre nem válaszol. Az én ügyvédemet is letolta, hogy nem kapta meg az utolsó beadványt (persze bármikor betekinthetett volna az iratokba a Bíróságon, de erre is képtelen). Az ügyvédem erre inkább nem is reagált, csak a szemébe röhögött. A legfontosabbat nem is írtam le. Nekem a válóperem 3 éve húzódik. Ezt is szereti, hogy minél jobban elhúzni az ügyet, hogy "gyengítse az ellenfelet" és persze az ügyfelétől minél több pénz lehúzzon. Szóval aki vele kezd vagy ellenfele lesz, annak kitartást kívánok. Én már élvezem a tárgyalásokat, főleg amikor a szemébe röhöghetek (már ha egyáltalán jelen van).:)))
2012. nov. 23. 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:
90%
Nem ajánlom. Az ügyvédi társadalom legalja. Dollárszemű. Húzza az az ügyedet,hogy fizess-fizess. Nem jelenik meg a tárgyaláson az ügyedben. Bojtárjait küldi, akik persze nincsenek képben, ezért a bíróság nem is veszi komolyan.Késve adja be a kérelmeket, beadványokat. Gyakorlatilag pont les.ar. A képviselet, amire bérelted porig ég.Én speciel 10 millert vesztettem miatta. Jobb lett volna, ha saját magam képviselem. Nagy az arc és valóban erőszakos, amit nem díjaz a bíróság. Jobban tettem volna, ha az első év után kirúgom. 13 évig húzott 1 vagyoni pert, pedig minden tanút és doksit letámasztottam neki. Kerüljétek el nagy ívben!
2014. dec. 13. 05:23
 8/8 Bakos G. Bence ***** válasza:
Én most fogok menni hozzá első konzultációra, eddig telefonon beszéltünk. Van egy stílusa, de korrektnek és lelkiismeretesnek tűnik. Kérdező, felfogadtad végül?
2022. ápr. 14. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!