Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányan váltatok el úgy, h akár mindét azkár az egyik fél még szerelmes volt?
Úgyétem, van olyan aki úgy adta be a válást (és el is vált), hogy még szerelmes volt a másikba, akár mketten egymásba, de már nem tudtak együtt élni? Ilyenkor mi adja a végső lökést, h elmenj a bíróságra?
Én szeretem a férjemet, ő is engem, de állandóan vitázunk és teljesen másképp gondolkodunk dolgokról. Ő szórja a pénzt mindenféle dologra miközben tele vagyunk adóssággal. Ha szóba hozom, h előbb a kötelezettségeket kéne fizetni még neki áll feljebb. Miatta bar listan vagyok, mert akkor is minden más fontosabb volt, mint a törlesztés. És elegem lett. Én nem akarok így élni, mert nem jutunk egyről a kettőre. Elválok a kis fizetésemből törlesztgetek majd, de így nem tudok élni.
Nektek mi adta meg a végső lökést?
Én szakítottam így barátommal, akivel 3 éve voltunk együtt. Végiggondoltuk, hogy le akarunk-e így élni egy életet, akarunk-e ebbe a hangulatba gyereket és úgy döntöttünk, hogy nem.
Szakítottunk, de nagyon jó barátok vagyunk, most már a saját családunkkal, gyerekeinkkel járunk össze. Helyes döntés volt, ő is és én is találtam olyan embert akivel szerelemben, szeretetben és vidámságban, békességben tudunk élni. (Jókat nevetünk a régi dolgainkon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!