Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lehet valahová fordulni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valahová fordulni?

Figyelt kérdés
Másfél éve albérletben lakom a gyerekekkel.Most nem rég azt mondta a férjem egyezzünk meg,én is úgy gondoltam,de közben ő csak akkor fizetne ki,ha mindenbe megegyezünk.(akar ő is gyereket)Én vettem volna lakást,de most így nem tudok.Most akkor évekig albérletben fogunk lakni? Nem lehet lakást igényelni vagy valami?Ügyvédem van,de nem mondott semmit.
2009. júl. 17. 07:43
 1/7 anonim ***** válasza:
önkormányzati lakást igényelhetsz..csak sokat kell rá várni..
2009. júl. 17. 07:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudom,de ahoz legalább öt évet kell laknom az adott ker.ben.Addigra elis válhatok.
2009. júl. 17. 07:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Le vagytok válva? Ha nem, akkor keress egy ügyvédet és add be a válópert. (Ha nincs elég jövedelmed, akkor kérvényezd, hogy ne kelljen fizetni és az meg kell hogy adják.)

Olyanba ne menj bele, hogya férjed mindent akar - a válásba neki nem kell beleegyezni és a a közös szerzemények fele neked jár - nincs olyan, hogy csak akkor fizet ki téged, ha minden ugy lesz,ahogy ö akarja. (Kivel akar a férjed gyereket - veled, vagy van valaki más neki?)

2009. júl. 17. 07:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát, ha választani kell, hogy gyerekekkel albérletben, vagy gyereket adni a lakásért cserébe, akkor gondolom egyértelmű.

A férjed időhúzásra játszik.

Én ügyvédet cserélnék és megpróbálnám gyorsítani a folyamatot. Ezek alapján. Persze lehet, hogy hülyeséget beszélek és ez nem lesz gyorsabb sehogy se...

Gyerektartást fizet?

2009. júl. 17. 07:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy addigra el is válhatok? Mit akarsz igy? Neked csak hátrányod van ebböl - legalább is ugy értem, gogy külön éltek, akkor meg miétr nem válsz el nagyon gyorsan. A váláskor nincs olyan, hpgy beleegyezik-e, hogykifizesse a neked járó részt! Ne engedd magad átvágni!!!
2009. júl. 17. 07:57
 6/7 A kérdező kommentje:
A válás fojamatban van.Ügyvédem van,de nem mondta,hogy tudnánk valamit csinálni,hogy megkapjam a részem a házbol.
2009. júl. 17. 08:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Arra van a vagyonmegosztási per, ezt kérd, hogy vegyék bele a váloperbe, mert akkor nem kell külön pert inditani és külön fizetni.

Természetesen neked jár a közösen szerzett vagyon fele!

2009. júl. 17. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!