Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plázacica, péniszméret, sok pénz és Orbán megszorításai - mit gondoltok?
Na, ez így nem túl életszerű. Magyarázatként címszavakat mond?
Mondatba foglalva feltételezem, hogy érthetőbb az egész.
Holdfogyatkozás, mély-szegénység, Petőfi költészete:
én ezzel magyarázom, hogy félrekúrok.
Az asszony meg töri a fejét, egyre töri.... addig se rúg ki
Öcsém! Nagy dolog lenne egy kérdést,ami NEKED fontos normálisan, mások számára is érthetően megfogalmazni?
Most a plázacica péniszével van baj, vagy az Orbán péniszével?
Vagy sok pénzre vágyik, nagyobb f-szra, vagy plázacicára? Vagy a plázacicának sok pénze volt, de Orbán elvette tőle (nyílván magas szja-t fizet)ezért meg kellett vigasztalnia azzal, hogy neki meg kicsi a p-cse?
Vagy kell neki sok pénz, hogy nagyobb péniszt vegyen magának, amivel megd-ughat egy plázacicát, ezért elment Orbánhoz kunyerálni?
ÁÁÁá rájöttem:
Sok pénze volt, de Orbán megszorításai még a p-cse is összement, és abban bízott,hogy egy plázacica talán visszaadja a régi méretét?
Hm kedves kérdező. Gondolkodtál már azon,hogy a párodat kérdezdd meg a párkapcsolati problémáról ne pedig a www.gyakorikérdések.hu-tól várj közönségsegítséget? :)))
17 / F
Dühödten mondta, sorolta fel ezeket egymás után. Nem volt értelmes kontextus.
Az eddigi válaszok is segítettek, de azért én még kíváncsi lennék egyéb ötletekre.
Kérdező, szerintem egyszerűen kellett neki egy önbizalom-erősítő numera a felsorolt negatív hatások után, ha egyébként jól elvagytok, csak ezért ne akarj szakítani...
Más dolog, ha valaki ebből rendszert csinál, de időnként 1-1 mindkét nemnél elfér a "megbocsájtható" felirat alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!