Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szeretném kiirni magamból a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném kiirni magamból a bánatot és a megkönnyebbülést. Megtehetem úgy, hogy ne sérüljek tovább?

Figyelt kérdés

Elmenekültem egy szörnyű házasságból. A lezáráshoz vmire szükségem volna,az írás talán nyújthatná ezt, de félek a kommentektől. Visszaigazolásra pedig szükségem van, ördögi a kör...

Tanácsok?

2012. júl. 28. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ird ki magadbol! A bunko valaszolokkal meg ne foglalkozz!
2012. júl. 28. 20:23
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én azt tanácsolom,hogy inkább privátban írd le annak aki szívesen meghallgatná a gondodat,és együtt érezne veled.

A sok troll válaszok csak jobban elkeserítenének,és hát valljuk be: mindig lesznek akik beléd rúgnának még ismeretlenül is.

2012. júl. 28. 20:31
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Felkapartál a gödör aljáról. Pár bunkó komment-ha lesz, nem fog változtatni a tényeken.
2012. júl. 28. 20:32
 4/12 anonim ***** válasza:
nekem írhatsz,szívesen meghallgatlak!:)
2012. júl. 28. 20:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nyiss egy blogot. Bloggeren lehet rejtett blogot készíteni amit csak te látsz. Szerintem jópofa, és segíteni fog!
2012. júl. 28. 20:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Írd, de ne itt. Ez az oldal erre alkalmatlan.

[link]

2012. júl. 28. 20:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Amit az 5. válaszadó írt, az jó ötlet. Én is vezetek blogot, szintén a bloggeren:D A madár sem jár arra, ott nem trollkodnak, nekem eddig senki sem szólt be. Szóval ez jó ötlet lenne, szerintem próbáld meg.
2012. júl. 28. 20:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

írd fel egy papírra,

és égesd el utána,

jobban érzed majd magad,

hamar vagy sokára.

2012. júl. 28. 21:24
 9/12 anonim ***** válasza:

Először is azt tudatosítsd magadban, hogy ha valóban kiírni akarsz magadból valamit, akkor az azt jelenti, hogy nem teszed rá más nyakára a bajodat. Azaz nem panaszkodsz másnak, mert a panaszkodás egy ember felé mindig azt nyomja, hogy "segíts!".

Ha kiírni akarod magadból a fájdalmadat, akkor javaslom, hogy ne a netre tedd és ott lesd a visszajelzéseket, hanem fogj szépen tollat-papírt (vagy a klavit és a gépedet szövegszerkesztő üzemmódban) és oda írd ki a bánatodat, az indulataidat, a fájdalmaidat.

Bármi leírhatsz magadnak, mert a papír és a gép is elbírja. Nehogy azt hidd, hogy ez nem segít! Nagyon sokat segít! Amikor kiírod és leírod azt, ami benned kavarog, akkor fogalmazol, akkor letisztítasz, elválasztasz, mérlegesz...stb. Amikor a papírra kerül, akkor már távolabb lesz tőled az egész. Ez a kiírás.

Ha blogba írod ki, vagy üzenőfalra, kikiabálod a világnak, akkor mindig - óhatatlanul is - visszajelzést vársz, segítséget. Ám ha sokat panaszkodsz, ami érthető, ha sok fájdalom van benned, akkor egy idő után a legtöbb ember elmenekül tőled. Mindenkinek megvan a maga baja, és nem akar a nyakába venni még hat tonnát. Segít valmennyit, mert ember, mert jó szíve van, mert együttérze veled, de ha túl sok a baj, akkor nem bírja és elmenekül.

Addig írd magadból, amíg elkopnak az indulatok, kiégnek és megkönnyebbülsz. Ha pedig attól tartasz, hogy valaki elolvassa, akkor zárd el, és a végén, ha túlvagy minden bajon, semmisítsd meg, amit írtál. (Olyan ez, mint a hányás. Senki sem teszi el emlékbe a hányadékát, ugye? Kiönti a WC-be, elmossa a vödröt és vége.)

És nincs szükséged visszaigazolásra, annál te sokkal, de sokkal erősebb ember vagy. :)

2012. júl. 28. 22:01
 10/12 anonim ***** válasza:
leírtad ugyanazt mint én, írja le lapra és égesse el utána. csak fél oldalasan tetted. váó.
2012. júl. 28. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!