Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gond lehet abból, ha néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gond lehet abból, ha néha elmegyek bulizni?

Figyelt kérdés
Most fogom beadni a válást és van egy fél éves kisfiam. Ha néha eljárok bulizni, de amúgy szinte egyedül nevelem a fiam és mindent megadok neki, akkor lehet gond a gyermekelhelyezésnél? Mennyire veszik a bulizást figyelembe?
2009. júl. 13. 22:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem szólónak lehetőleg ne hagyd egyedül, amúgy semmi gond, a bulizással! :)
2009. júl. 14. 00:51
 12/14 anonim ***** válasza:
69%
Nálunk ugyan ez volt. Fél éves volt a fiam, akkor már én is eljártam ugyan úgy, ahogy te, és mi is váltunk akkor, hát el lehet képzelni, mennyire kellett nekem hogy néha kitomboljam magam. És az apuka megpróbált magának ebből előnyt kovácsolni a bíróságon, csak éppen nem jött össze neki, a bíró annyit mondott, hogy "csinos fiatal nő, miért ne mehetne emberek közé ha ahhoz van kedve?". Amúgy leginkább azon volt a hangsúly, hogy az általam beidézett három tanu mit mond arról, hogyan bánok a gyerekkel, és mind a hárman megerősítették a bírót abban, hogy nálam a lehető legjobb helyen van a gyerek.
2009. júl. 14. 11:30
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. júl. 14. 14:05
 14/14 anonim ***** válasza:
70%

Ugyan már, ebből biztosan nem lesz gond.

Ha nem drogozol, és nem részegen keveredsz haza,

senki nem tudja ellened felhasználni.

El akarja venni tőled a gyerekedet?

Milyen jogcímen? Mit képzel?!

Sok esélye nincs, ilyen kicsi gyereket az anyának fognak ítélni.

2009. júl. 14. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!