Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjek, apukák! Milyen volt nektek elhagyni a gyerekeiteket válás esetén, amikor már a nővel nem bírtatok együtt maradni?
Teljesen megértelek kérdező, és örülök, hogy a párom nem ilyen (elvált apuka). Nem is hagynám, hogy elhanyagolja a gyerekeit, pedig nekem sem egyszerű néha, ha itt vannak nálunk. Mégis megteszek minden tőlem telhetőt.
Viszont abba a hibába se ess bele, hogy teljesen biztos vagy abban, hogy ki miért jó vagy rossz a történetben. Nem tudhatod, mi zajlott akkoriban a szüleid között, és azt sem, mi zajlott a második asszony és a férj között. Ezzel tudom, hogy nem mész messzire, de a gyűlölködés sem visz semerre. Csak téged károsít.
Egyébként megkérdezhetem, hogy miért merült fel épp most benned ez a kérdés? Foglalkoztat, ki ő? Honnan tudsz róla ilyen sokat?
Szerintem belül azért mindegyik rosszul viseli.
Én 24 éves vagyok és engem apukám 6 évesen hagyott ott, és azóta nem is jött hozzám, és nem is találkoztunk. Pár hete kaptam a hírt, hogy az utcán összeesett és meghalt. A temetésén beszéltem egyik kocsmabeli haverjával, és ő mondta, hogy a mai napig állandóan rólam mesélt neki, de annyira szégyellte magát, hogy nem mert felkeresni.
Egyébként a rengeteg érzelmi, anyagi, pszichés hátrányról amit írtál, az teljesen igaz. Én is így nőttem fel.
18-asnak üzenem:
Nagyon együtt tudok érezni veled,ez egy akkora fájdalom amit nem is tudok szavakba önteni.
Mikor az ember nem lehet ott a gyermeke mindennapjaiban,nem adhat neki bármikor egy puszit,ölelheti magához,az igazán szívfacsaró FÁJDALOM.
Mondom ezt úgy,hogy én együtt élek a párommal csak anyagi okok miatt nagyon kevés időt tudok a kisfiammal tölteni.
Sokszor a munkahelyemen ha eszembe jut,könnybe lábadnak a szemeim,annyira hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!