Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjek, apukák! Milyen volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek, apukák! Milyen volt nektek elhagyni a gyerekeiteket válás esetén, amikor már a nővel nem bírtatok együtt maradni?

Figyelt kérdés
Ha új életet kezdtetek, új nő, új gyerek, mennyire volt fájó a régi gyerekeitekre gondolni? Törődtetek velük azok után is hogy elváltatok? Leginkább az érzésetek érdekel, milyen elhagyni a gyerekeiteket, utána mennyire hiányoznak, el lehet-e felejteni őket, stb.

2012. júl. 14. 19:27
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
és az az igazság, hogy nagyon nehéz volt apa nélkül felnőni mind lelkileg, mind anyagi értelemben. Mindig is hátrányos helyzetűek voltunk azokhoz képest akiknek rendes családjuk van. Most is nehéz helyt állni a felnőtt életben, házat fentaratni, hitelt fizetni úgy hogy senki nem tud segíteni. de biztos sokan vannak így.
2012. júl. 19. 13:29
 22/26 anonim ***** válasza:

Teljesen megértelek kérdező, és örülök, hogy a párom nem ilyen (elvált apuka). Nem is hagynám, hogy elhanyagolja a gyerekeit, pedig nekem sem egyszerű néha, ha itt vannak nálunk. Mégis megteszek minden tőlem telhetőt.

Viszont abba a hibába se ess bele, hogy teljesen biztos vagy abban, hogy ki miért jó vagy rossz a történetben. Nem tudhatod, mi zajlott akkoriban a szüleid között, és azt sem, mi zajlott a második asszony és a férj között. Ezzel tudom, hogy nem mész messzire, de a gyűlölködés sem visz semerre. Csak téged károsít.

Egyébként megkérdezhetem, hogy miért merült fel épp most benned ez a kérdés? Foglalkoztat, ki ő? Honnan tudsz róla ilyen sokat?

2012. júl. 19. 13:43
 23/26 A kérdező kommentje:
Ez nem most merült fel bennem, egész életemben bennem volt, hogy hiányzott, eleinte ismeretlenül istenítettem, majd rájöttem hogy minek isteníteni ha nem is ismerem igazán, és soha nem törődött velem.
2012. júl. 19. 17:51
 24/26 A kérdező kommentje:
valamilyen szinten tartottuk a kapcsolatot évente, kétevente megjelent, de általában csak magáról beszél, sosem kérdi mi hogy vagyunk. Egyeszer kértem tőle segítséget amikor építkeztünk kb két éve, akkor eljött a cigó haverjaival és munka helyett elmentek kocsmázni. Miután ki akartam rúgni a haverjait, beöntötték a kéményt betonnal. Én próbáltam neki megbocstani, felvenni újra a kapcsolatot, de rájöttem teljesen esélytelen hogy ő megváltozzon. ő ilyen ember. az meg, hogy akkor mi történt kettőjük között meg mi volt az új nő fejében, lényegtelen valahol, mert az élet igazolta, hogy ő nem akar minket segíteni, nevelni, gondoskodni rólunk, mert ha akarta volna megtehette volna bármikor, de nem tette, és most sem látszik rajta hogy beleroskadna hogy valamiben segítsen. Híreskedik milyen magas a nyugdíja, de egy forintot nem küldene soha.
2012. júl. 19. 17:56
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem belül azért mindegyik rosszul viseli.

Én 24 éves vagyok és engem apukám 6 évesen hagyott ott, és azóta nem is jött hozzám, és nem is találkoztunk. Pár hete kaptam a hírt, hogy az utcán összeesett és meghalt. A temetésén beszéltem egyik kocsmabeli haverjával, és ő mondta, hogy a mai napig állandóan rólam mesélt neki, de annyira szégyellte magát, hogy nem mert felkeresni.

Egyébként a rengeteg érzelmi, anyagi, pszichés hátrányról amit írtál, az teljesen igaz. Én is így nőttem fel.

2012. júl. 20. 00:24
 26/26 anonim ***** válasza:

18-asnak üzenem:

Nagyon együtt tudok érezni veled,ez egy akkora fájdalom amit nem is tudok szavakba önteni.

Mikor az ember nem lehet ott a gyermeke mindennapjaiban,nem adhat neki bármikor egy puszit,ölelheti magához,az igazán szívfacsaró FÁJDALOM.

Mondom ezt úgy,hogy én együtt élek a párommal csak anyagi okok miatt nagyon kevés időt tudok a kisfiammal tölteni.

Sokszor a munkahelyemen ha eszembe jut,könnybe lábadnak a szemeim,annyira hiányzik.

2012. okt. 15. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!