Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjek, apukák! Milyen volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjek, apukák! Milyen volt nektek elhagyni a gyerekeiteket válás esetén, amikor már a nővel nem bírtatok együtt maradni?

Figyelt kérdés
Ha új életet kezdtetek, új nő, új gyerek, mennyire volt fájó a régi gyerekeitekre gondolni? Törődtetek velük azok után is hogy elváltatok? Leginkább az érzésetek érdekel, milyen elhagyni a gyerekeiteket, utána mennyire hiányoznak, el lehet-e felejteni őket, stb.

2012. júl. 14. 19:27
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
19:45 a sanda gyanúdat bebuktad, mert nem egy olyan feleség vagyok. egy olyan gyerek (már felnőtt) vagyok, akit elhagyott az apja (természetesen anyám miatt, vagy inkább azért mert nem bírt a fark*val, 8 gyereke van 3 asszonytól) és addig is élte az életét, kereste a boldogságát, de velem és a testvéremmel soha nem törődött. Azt mondja fájt neki minket elhagyni, de ennek ellenére ezt sosem fejezte ki semmiben. Ráadásul a második házasságában is elhagyta a gyerekeit, és most a harmadiknak csinált még 4-et öregségére. Megértem hogy anyámat nem szerette, de azt már nem, hogy minket utána teljesen lesz*rt. Egyszer kaptam tőle karácsonyra egy parfümmintát amit ajándékba osztanak a boltban. Soha semmiben nem segített, nem támogatott, nem védelmezett. gondolta majd a sors felnevel. Nem értem mi játszódhat le egy ilyen emberben, mit érez, hogy tudja elhagyni a gyerekeit, és a sorsra bízni őket. Most öregségére keres, és még ő van felháborodva, hogy miért nem törődünk a 4 kisgyerekével. Nem érti, de mint írta valaki én is legszívesebben pofán b*nám, hogy most meg mit akar? Persze nem mindenki ilyen, éppen ezért érdekelt, hogy más apák ezt hogy élik meg. Egyik ismerősöm is elvált, de a gyereke a mindene, fb-on csak a gyereke fotói vannak, amikor csak tudja viszi magával mindenhova, érezni hogy szereti. Van ilyen is igen. De én is csak azt tudom mondani, hogy nekem meg ezt sorsolta a gép.
2012. júl. 14. 21:11
 12/26 anonim válasza:
Engem apukam elhagyott es nagyon rosz erzes,tarom vele a kapcsolatot minden nap beszelunk de akkor is.
2012. júl. 14. 21:41
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is az ex körbesírja a várost, hogy mennyire hiányoznak neki a gyerekei. Az ugyanis nem kerül semmibe, és még sajnálják is. A valóság az, hogy kábé minden negyedik láthatásra jön el, és akkor is csak döglik a kanapén és vagy a mobilján játszik vagy egyszerűen elalszik. A gyerekekhez hozzá se szól. Maga a gyönyör ezt átélni több órán keresztül.
2012. júl. 14. 22:06
 14/26 anonim ***** válasza:
2012. júl. 16. 16:57
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
Kedves "gyerek". Sajnos nem minden fekete vagy fehér! A legtöbb apa nem akarja, sőt nem tudja elhagyni a gyerekeit, mert hiányoznak neki. Ahogy itt írták tobben is, nem a gyreket, hanem a feleséget hagyják el! (vagy a nő hagyja el őket, mindegy) A lényeg, a gyerek pici gyerekkorban erősebben kötődik az anyjához többnyire, ezért is ítélik többségében az anyáknak a gyerekeket. Viszont ez nem jelenti azt, hogy az apa ne venne részt továbbra is szívesen a yerek éetében. Sokszor pont az anyák azok, akik ezt hosszú távon lehetetlenné teszik! Te apaként mit tudsz tenni a szétmanipulált gyerekekeddel, akit kéthetente egy hétvégére láthatsz, amúgy nemigen tudsz hatni az életére semmilyen szinten. A gyereket az anyjuk oly mértékben el tudja idegeníteni az apjuktól, hogy azok szóba sem akarnak állni vele, holott annyi a bűne, hogy elvál anyától, aki ezt zokon vette... Ilyen is van! És az új gyerekre reagálva: minden gyerek eyedi és megismételhetetlen csoda egy szülő életében, a szeretet nem különböztet meg régit és újat. Nem lehet őket elfelejteni.
2012. júl. 17. 07:45
 16/26 A kérdező kommentje:
én nem mondtam hogy minden apa olyan mint az enyém. az én apám nem az anyám manipulálása miatt nem törődött velünk a válás után, inkább az új feleség manipulálása miatt. hát, ebből is kiderült, hogy vannak normális apák is, akik nem felejtik el a gyerekeiket, az enyém sajnos nem ilyen.
2012. júl. 17. 09:39
 17/26 anonim ***** válasza:
65%
Hát van egy véleményem az új feleségről, de itt apád a legnagyobb hunyó. Sajnálom, hogy a kényelmesebb utat választotta. :( Viszont azt nem hiszem, hogy titeket, gyerekeket valaha is ki tud törölni a szívéből, akár látjátok egymást, akár nem.
2012. júl. 17. 12:11
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Az a kérdés, hogy más apa, hogyan éli meg, mennyire fájó, ha külön van a gyerekétől.

Az én esetem annyiban más, hogy azért kellett elhagynom a családom (kislányom), mert az anyáé volt a lakás. Mivel szakított velem, nekem mennem kellett.

A kislányomat mikor visszavittem a láthatásokkor és egyedül autóztam hazafelé, sokszor megálltam az út szélén, mert nem láttam az utat a sírástól.Nem hangos bömbölésre kell gondolni,hanem a szívfacsaró érzésre, gombóc a torokban és folyamatosan patakzott a könnyem a hiányától.

Én így éltem meg.

2012. júl. 19. 11:02
 19/26 anonim ***** válasza:
27%
Utolsó, sajnálom, hogy ezeken mész keresztül, a párom ugyanígy hiányolja a gyerekeit, ha két napig nem beszélnek telefonon, akkor nem bírja ki, hogy ne hívja fel őket vagy ne találkozzon velük. Akármi is vitte a házaspárt szakításra, a gyerekeket mindkét fél ugyanúgy szereti. Csak épp nem lehetnek egyszerre két helyen, és általában az anyának ítélik őket. Ők ezzel sokszor vissza is élnek, bár jó esetben belátják ők is, hogy a gyereknek szüksége van az igazi apjára, és ha az is látni akarja, akkor miért kellene ennek útjába állni? Sok szomorú tapasztalaton vagyunk mi is túl, egy biztos, a gyerekeket mindig szeretni fogja, hiányoznak neki, és nagyon elszomorítja, ha egy ideje nem látta már őket (a maximum három hét volt, az is azért, mert az anya elment velük üdülni), és ők pl elutasítóak, vagy épp nem jelentkeznek, vagy bármi. Én is igyekszem normális kapcsolatot kialakítani a gyerekeivel, azért, hogy megkönnyítsem a dolgát. Annyira elkeserít, mikor az elvált szülők gyerekei szemrehányásokat tesznek az őket nem nevelő szülő felé... Szerintem sokat kellene változtatni a válás után a szülői szerepek, arányok felosztásán. És ezt a gyakorlatba is át kellene ültetni. Mert jelenleg minden arra van kitalálva, hogy az apa fizet (gytartást, stb.) az anyuka meg nevel, közben kilízingeli egy-két napra a hónapban a gyereket, mintha szívességet tenne. Ha bármi sérelem éri, vagy valami nem tetszik neki, a gyerek-apa kapcsolatot kezdi fúrni. Nagyon gáz szerintem. Na de ez már egy más történet. És lehet, hogy csak az én tapasztalatom.
2012. júl. 19. 11:33
 20/26 A kérdező kommentje:
Csak tanúságként: az új feleség, aki elszerette apámat anyámtól, és rászedte hogy hagyja el két kicsi gyerekét miatta, végül szült egy autista gyereket, akinek a nevelése miatt tönkre ment a kapcsolatuk, majd a nőnek agyvérzése lett aránylag fiatalon, utána kómába esett. Végül őt is elhagyat apám betegen egy beteg gyerekkel. Senkinek nem kívánok rosszat, de erre mondják hogy Isten nem ver bottal. Arról nem is beszélve, hogy ez is elárul mindent az apámról, hogy utána újra keresve boldogságát egy újabb nőnél parkolt le, ahova öregségére csinált újabb 4 gyereket. Így már érthető hogy velünk miért nem törődött soha. Lehet hogy nem felejt el, de ez nekem édes kevés. A szeretet adás, nem csak elmélkedés. És mi (ez most komoly) soha nem kaptunk tőle semmit.
2012. júl. 19. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!