Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én, vagy az anyósom a hibás?
Ha a férjem igy beszélne az anyámról, akkor nem kellene senkinek sem rábeszélni, hogy elváljak töled.
Itt egyszerüen az van, hogy bunkó vagy, a feléseged anyjával is, és érthetö, ha emiatt megutál téged.
kicsit furán írtad le, de lehet érteni.
Ülj le a feleségeddel és magyarázd le neki, hogy az anyukájának semmi joga nincs ahhoz, hogy beleszóljon az életetekbe, de ha ő mégis neki add igazat akkor még most azonnal beadjátok a válópert és mindeni megy amerre lát.
Ha ennyire befolyásolható és az anyukája uszítja ellened akkor semmi értelme így élni egy házasságban. neked ott soha nem lesz igazad ő soha nem fog kiállni érted, mert mindig az lesz amit az anyja akar. Nem tudom van-e gyerek de annak a nevelésébe is belefog szólni
"Én mondtam nektek, h adjátok el a lakást, költözzetek ide? Stb." Felbaszta az agyamat, jól kiosztottam...
ezen? nem volt érdemes.
anyós gyűlölöd tiszta szívedből, így nehéz megállapítani, h mennyi a valós és mennyi a vélt sérelem. nyilván, ha értek rossz hatások általa, akkor könnyebben bepöccensz. de ezt még az sem indokolja. tanuld meg fékezni az indulataid
Szerintem meg a leírtak alapján jogosan utálja az anyóst. Vannak ilyen nők, tetszik vagy sem.. én sem bírom párom anyjának egy két dolgát, és ezt jeleztem párom felé, aki egyetért ebben, tehát ez nem ad újabb konfliktust.
Kérdező..elég pocsék a helyzeted. Először is azt kéne tudni, hogy a lánya hogy viszonyul az anyjához..mert ha isteníti és nem talál benne hibát, akkor te leszel a bűnös, még ha igazad is van, mi ugye taccsra teheti az egész kapcsolatot. Ha nem vak és elfogult, beszélj vele erről, h te mit gondolsz erről, persze kissé finomabban mint a leírásodban..próbáljatok együtt megoldást keresni:)És kérj bocsánatot a feleségedtől ,hogy nem így akartad a helyzetet kihozni, csak nagyon feldühített..Ha igazi a kapcsolat, akkor túl tudtok lépni, ő is látja, hogy mi a helyzet, nem akarhat neked rosszat..:)
És fölösleges egymásra ujjal mutogatni, mert anyósod szemébe te vagy a hibás, a te szemedben ő..
Sok sikert!
Férfiként nem kellett volna ilyen kérdéssel előállni ......
Ha egy nő írja ugyanezt, akkor maradéktalanul lehet anyóst szidni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!