Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párotok szokott kimaradozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párotok szokott kimaradozni milyen gyakran minden pasi ilyen?

Figyelt kérdés
2009. júl. 11. 06:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Kimaradozás alatt mit értesz? Ha azt, hogy reggel jön haza vagy részeg, akkor nekem nem szokott a párom ilyet csinálni.
2009. júl. 11. 06:54
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Megint egy "minden pasi" kérdés. Értsétek már meg, hogy az emberiség önálló személyiségekből állnak.

És mit értesz kimaradáson?

A párom is (mint sok férfi) elmegy a haverokkal sörözni, motorozni, pecázni. És is elmegyek az én barátaimmal. Van, hogy csak egy estére, van hogy egy hétvégére és van, hogy egy egész hétre.

Annyi, hogy szólunk a másiknak, hogy kb. mennyi időre megyünk, hogy a gyerekekről gondoskodni tudjon a másik. De van, hogy 1 nappal később jön valamelyikünk haza, mint ahogy tervezte.

Ez most kimaradás? Vagy mit kérdezel?

2009. júl. 11. 07:29
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
a kezdetekben előfordult..éjszakai horgászaton volt jelenése..:D
2009. júl. 11. 07:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem maradozik ki!Ritkán elmegy inni a haverokkal de este mindig hazajön és ez a normális.Ha van családja akkor miért nem otthon alszik éjjel?
2009. júl. 11. 08:29
 5/11 anonim ***** válasza:
87%

Az én párom nem iszik, nem horgászik, nem maradozik ki. Mindig tudjuk, hogy ki hova megy, hol van jelenésünk.

Nem minden férfi ilyen.

2009. júl. 11. 08:37
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Mi pont úgy vagyunk ahogy a 08.37-es válaszoló leírta.De szerintem egy házasságban így normális,főleg ahol gyerekek is vannak.De ha el akarna menni néha a haverokkal sörözni nem lenne ellene kifogásom.
2009. júl. 11. 09:56
 7/11 anonim ***** válasza:
72%
Az én férjem sem maradozik ki. Mert szerintem az nem kimaradozás, ha lemegy egy kicsit beszélgetni a haverokkal, vagy egy-egy buliba elmegy. Mindig tudom, hogy hol van és azt is, hogy mikor jön haza.
2009. júl. 11. 09:57
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
5 év alatt soha egyszer sem maradt ki! nem is fog.. ;)
2009. júl. 11. 10:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Az en parom sem maradozik ki :))

Ha megy valahova, akkor visz magaval minket is, ha meg en megyek akkor viszem magammal oket is.

Egymas nelkul csak a meloba megyunk, a lanyunk meg suliba :))

Mi jol erezzuk magunkat egymassal! ;)

32/n

2009. júl. 12. 07:13
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Az én férjem elég sokszor kimarad. Most sincs itthon. Ezzel nem is lenne baj, ha tudnám hová ment. Sajnos azt tudom kikkel. Nem hiszem, hogy az normális, ha minden hétvégén bulizik. Ez mostanra odáig fajult, hogy a válást fontolgatom!
2009. aug. 1. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!