Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud nekem ajánlani egy jó válóperes ügyvédet Miskolcon?
Dr. Alfréd Kálmán
Írj privibe a részletekért. :)
Ezek a kommentek is azt támasztják alá, hogy jogosan teszi a férjed amit tesz.
Persze, nehogy már egy nő utazgasson, utazgasson csak a férfi. Elvégre az férfi dolog, hogy nézne ki, ha egy nőnek kellene.
Egy ilyen nővel mint te, nem lehet együtt élni, és a gyereknek is jobb lesz így. A gyereknek pedig valóban az a jó, ha nem szakítják ki.
Ha igazi anya lennél, a gyerek érdekeit néznéd, és nem önző módon a sajátodat. De neked nincs más, csak amit te gondolsz jónak, a gyerek a tied, a saját tulajdonod, ergo neki is az a jó, amit te gondolsz. Ha pedig valaki szembesíteni akar a problémákkal, akkor az rögtön gonosz, mert nem neked ad igazat. Ha gondolkodnál egy kicsit néha, akkor tudnád, hogy közös felügyelet alatt bármelyik szülő oda viszi a gyereket, ahova akarja, tehát nincs olyan, hogy nem akarja visszaadni. Bármikor elhozhatnád te is az iskolából, óvodából, stb. De ezek szerint a gyerek is jobban érzi magát az apjával, amit meg is értek. Ilyenkor az anyák teljesen kifordulnak önmagukból, és indulatból cselekszenek, ami nem mindíg célravezető. Ezeket gondold át, mielőtt vagdalkozol.
Látod ez a baj, hogy te sem látod a problémát! A baj az, hogy ilyet kijelent valaki, hogy nem fog utazgatni ha látni szeretné a saját gyerekét! De tudod mit én abba is beleegyezem, hogy én is elviszem az apjához csak, hogy ne szakadjon meg a kapcsolat, mert tudom a kisfiam mennyire szereti az apukáját!
És ne vágj dolgokat a fejemhez amikor nem is ismersz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!