Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Jó Debreceni válóperes ügyvéd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó Debreceni válóperes ügyvéd?

Figyelt kérdés
Debrecenben keresnék jó válóperes ügyvédet. Sürgős!!!!
2012. ápr. 2. 13:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Szeretnék eloszlatni egy tévhitet, nincs olyan, hogy "válóperes ügyvéd", sőt, még olyan sincs igazán, hogy "jó ügyvéd" meg "rossz ügyvéd". A legtöbb ügyvéd, aki elvállalja a képviseletedet a házassági bontóperben, 99,9% hogy tudja, mit csinál, alaposan felkészül és megtesz mindent az ügyfele érdekében, amit lehet. A maradék 0,1% meg nem él meg, mert rossz híre megy.

Az az amerikai filmekben van, hogy az ügyvédek cirkuszolnak, csinálják a palávert a bíróságon, és aki erőszakosabb, az a győztes. Ez a magyar jogban nem igazán jellemző szerencsére.

Tehát most akár azt is mondhatnám, hogy találomra ha kiválasztasz egy ügyvédet, valószínűleg jól választottál, csak azért nem teszem, mert hátha van valaki, akit képviselt már egy kolléga a DÜK-ből, és tudja ajánlani.

2012. ápr. 2. 13:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazad van. A jog mindenkinek ugyan az, viszont nem mindegyik használja egyformán. Tapasztalatból tudom sajnos.
2012. ápr. 2. 14:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kimondott válóperes ügyvéd nincs. Azért írtam úgy ki, hogy milyen ügyben keresek.
2012. ápr. 2. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!