Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így korrekt? 10 éves kapcsolatunknak lett vége, élettársak voltunk, közös háztartás,1 közös gyerek. A ház az ő nevén van hisz az övé, de mi az enyém?
Figyelt kérdés
Az anyja azt mondja, hogy "vihetem" a ruháimat, mást nem. De hát együtt rendeztük be, együtt vásároltunk bele mindent, két kezem munkája van a kertben, házban egyaránt. Mit tegyek? Menjek a gyerekkel meg a bőröndömmel? Vagy álljak neki szedjem le a függönyt,meg a zuhanyrózsát, mert "azt én vettem" ?
36/nő
2012. jún. 23. 16:50
11/14 A kérdező kommentje:
CSAK értéknövelő dolgokat csináltunk a házon. Színezés, szigetelés, belső munkálatok, lépcső csere, "full" felújítás...értitek. Nem arról beszélek, hogy vettem bele egy 2400 forintos szőnyeget. És hozzáteszem mindenből a legjobb minőségűt. Csak az ablakok kerültek több mint 1 millióba, mert borovi fenyőből vannak. 6 darab ablakról beszélek..ezt azért tudni kell. És egy bejárati ajtóról...á..bele sem gondolok. Meg vagyok lőve, mert több mint 1 éve nem dolgozom, ugye a gyere 1 éve született, és kb előtte már 1 évvel nem dolgoztam. Pénzem elfogyott már rég, a gyesből a gyerknek utaltam havi 5 ezret, de ahhoz nem szeretnék nyúlni. Ennyi. Ügyvédet fogok keresni, nem tudok sajnos drágát megfizetni, de már az is segítség lenne ha megmondaná, hogy mit tehetek.
2012. jún. 24. 13:23
12/14 anonim válasza:
A ház értéknövelésének felét követelheted gond nélkül, mivel ha élettársi kapcsolatban voltatok az ugyan olyan közös kasszát jelent, mintha férj és feleség lennétek.
13/14 anonim válasza:
a felújítás felének az ellenértékét nyugodtan követelheted...
14/14 anonim válasza:
Én a helyedben azt mondanám, hogy közösen újítottátok fel a házat, nem várhatja, hogy szépen elsétikálj, szépen ottmaradsz, míg nem rendeződnek a dolgok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!