Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tehetek, fenyegetés és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, fenyegetés és lelki terror alatt zajlik a válásom?

Figyelt kérdés
1 éve húzódik a válóperem.Külföldön dolgozik a férjem.2 tárgyalás volt egyikre sem jött el.Azt mondja "kicsinál,és teljesen elfog lehetetleníteni,tönkretesz",és mindezt gyenge kifejezésekkel írtam le!Anyagilag nagyon rosszul állok....lassan éhezünk.3 közös gyermekünk van.Tartásdíjat nem fizet,a jelzálogot sem és a rezsit sem.A 2 nagyobbik lányáról gondoskodik,de a legkisebbről nem akar.

2012. jún. 16. 21:14
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
a "csóró"muterja....az egészségét is feláldozta a gyermekéért.(és bármikor megtenném újra),vele volt éjjel-nappal,és nagyon jó viszonyban is vagyunk.Mindhárom gyermekemmel imádjuk egymást,és soha nem beszélne így a szüleivel.A fater pedig azért építhette a karrierjét mert a "csóró" muter itthon maradt a gyerekek mellett.
2012. jún. 16. 22:09
 22/32 anonim ***** válasza:
23%

Mi az hogy feláldoztad az egészséged?

Egyébként attól még éhezni nem akarnék.

2012. jún. 16. 22:10
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj az 59-es trollal, külföldön még soha nem is volt, csak a szája nagy.
2012. jún. 16. 22:14
 24/32 anonim ***** válasza:
29%
De voltam :D
2012. jún. 16. 22:16
 25/32 A kérdező kommentje:
Soha nem fognak éhezni a gyermekeim.Olvasd vissza kérlek az elején írtam.... egészségkárósodásom van és le vagyok százalékolva,napi 4 órában dolgozhatok csak.Több infót nem akarok megosztani.Úgy érzékelem,hogy nem bántó szándékkal írod ezeket,csak őszinte vagy.
2012. jún. 16. 22:17
 26/32 A kérdező kommentje:
83%:-D,59%:-)
2012. jún. 16. 22:19
 27/32 anonim ***** válasza:
Hagyd az 59-est, ne is figyelj rá, beteg szegényke, jobb öröm nem jut neki, mint itt kárörvendeni...
2012. jún. 16. 23:10
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

És kinek a nevén van a ház?Mert valami olyasmit szoktam hallni,hogy a közösen szerzett vagyon fele megilleti a feleséget is ugyanúgy,mint a férjet. Mármint amit a házasság alatt szereztetek.Ergó tiéd a ház fele,és a közös vagyon fele...Vagy ez túl filmbéli lenne?

Ennek szerintem valahogy járj utána.Talán el kellene adni a házat első körben,megfelezni a pénzt és elköltöznötök egy kisebb lakásba,a férjed úgyis külföldön marad,ha jól értettem.

2012. jún. 16. 23:58
 29/32 Shaddark ***** válasza:

"a közösen szerzett vagyon fele megilleti a feleséget is ugyanúgy,mint a férjet."

Ez így van, még élettársi kapcsolatban is.

Mert ami az egyik pénzéből épül vagy lett vásárolva addig a másik pénzéből élnek.

2012. jún. 17. 00:03
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Köszi Shaddark.Látom a neved szinte minden kérdésnél,amire én is válaszolok:)
2012. jún. 17. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!