Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Túl vagyok a békítő tárgyaláso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gbariella1975 kérdése:

Túl vagyok a békítő tárgyaláson, de?

Figyelt kérdés
Meg volt a békítő tárgyalásom, és persze a férjem nem akar válni. Azt a tanácsot kaptam jogi emberektől, hogy ne beszéljek mellé, határozottan mondjam el, hogy azért akarok válni, mert megvert, félek tőle, és már nem bízom benne. Nagyon kedves volt a bírónő, mégis amikor én beszéltem és az ember közbeszólt nem reagált rá, de amikor ő mondott olyan dolgokat ami egyszerűen nem igaz, és én szóltam mindig rám szólt, hogy az alperest hallgatja. Kaptam gondolkodási időt, hogy bocsássak meg neki, de nem tudok, és nem is akarok. 15 év után még most sem tudom mennyi a fizetése, egyedül fizetem a kölcsönt, stb. Szeretném megkérdezni, hogy amikor beadom a per folytatására a kérelmemet, abban mit kell leírni? A válaszokat előre is nagyon köszönöm!!!!!!!!!!
2012. jún. 9. 07:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A házasság felbontása iránti keresetemet továbbra is fenntartom.
2012. jún. 9. 07:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Annyi elég, ha leirod, hogy továbbra is el akarsz válni, ugyanazokból az okokból, amit az eredeti keresetben is leirtál. De nagyon vigyázz, hogy ne fuss ki a határidöböl, mert akkor megszüntetik az egész eljárást.

Viszont nem ártana, ha elmennél az ingyenes panasznapra a biróságon, és ott kérnél több infót, ott sokat tudnak segiteni.

Azzal nem sokat foglalkoznék, hogy a birónö nem állitotta le a férjedet, amikor beleszólt a te elbeszélésedbe, ugyanis ezzel azt tudja tesztelni, hogy a férj mennyire agressziv. Amikor meg te szóltál bele, akkor egyrészt az is kiderült, hogy te tudod magad fegyelmezni (mert elhallgattál, amikor szólt); másrészt a férj álláspontját tényleg nem ismeri, a tieddel ellentétben, mert azt a válókerestben már részben leirtad.

Nehogy visszalépj, mert akkor igencsak nagy bajban leszel.

2012. jún. 9. 07:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Törvény szerint, ha valaki válni akar, azt nem lehet kényszerrel a házasságban tartani, tehát a válást ki fogják mondani.

Ha megvert, és erről van orvosi látlelet is, akkor egyszerűbb dolgod lenne. Az, hogy nem bízol benne, nem biztos, hogy elgendő.

Talán azt kellene erősen kihangsúlyozni, hogy hiába vagytok együtt, az anyagi dolgokban egyedül állsz helyt, a saját fizetését ide-oda költi, te gondoskodsz anyagilag az ő megélhetéséről is, stb. = ha ez valóban igaz! Ha ezt számokkal, csekkekkel, fizetési papirokkal nem tudod alátámasztani, akkor marad egyszerűen az, hogy már nem szereted, és ezért nem akarsz vele tovább együtt élni.

2012. jún. 9. 07:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Igen van orvosi látleletem a verésről, el is vette a bíró, sőt még az ambuláns lapokat is. Egyébként lehet benne valami, hogy tesztelték, mert tényleg elég agresszív tud lenni, de mellette meg tudja magyarázni, hogy a döglött ló nem döglött csak fekve legelészik.
2012. jún. 9. 08:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Drága vagy!

Jó ez a döglött ló, csak a bírónő sem hülye! Mindent ő sem vesz be, a férjed hiába próbálkozik.

Nyugodj meg, írd le mégegyszer ezek szerint amiket már leírtál. Ahogy tanácsolták is, vigyázz a határidőre, add fel postán mielőbb, minimum ajánlottan, hidd el viszonylag gyorsan túl leszel rajta!

Sok erőt és kitartást!

2012. jún. 9. 08:05
 6/9 A kérdező kommentje:
Jaj!!!! Én azt hittem, hogy elég ha bemegyek a bíróságra és ott írásban csatolom a többi papírhoz.
2012. jún. 9. 08:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha így van, ahogy leírtad, tarts ki, ismételd meg, erősítsd meg a szándékodat ÍRÁSBAN és sürgősen add be a bíróságra! Nehéz időszak lesz, de nyersz egy esélyt, egy másik, egy új, egy jobb élet felé! És tanulj a saját károdból. Ne kerülj többé ilyen helyzetbe.
2012. jún. 9. 08:51
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Akkor te is olyan vagy mint az én feleségem. Gondolom volt oka a férjednek nem meg mondani a fizetését. Gondolom amig volt pénz addig szórtad, most meg szaladsz válni, ráadfásul gondolom a kölcsönt sem ő vette föl önszántából, ha nem maceráltad, nagyzolási mániától szenvedve. Majd te is úgy csinálsz, mint asok gyökér. Szét gányolja a házasságát, majd szalad válni . Sőtt hallaottam egy újdonságot , ajánlom figyelmedbe. Az interneten meg rendelik az új pasit, majd egy futárszolgálat ki hozza, persze utánfutón a merci és mellékelik a zsíros bankkártyát. Gondolj bele, csak egy klick.
2012. jún. 9. 14:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Gondolom te meg nem tudsz olvasni! Engem megvert a férjem. A fizetését SOHA nem adta ide, a kölcsönre is ő beszélt rá, mert mivel örököltem a házat, így neki nem kellett semmi hozzá, nem fizetett bele semmit, régen és most sem. Gondolom abban is én vagyok a hibás, hogy el játékgépezte a fizuját. Látom nagy az Isten állatkertje!
2012. jún. 10. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!