Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elválnátok a helyemben? Van két gyermekünk 3 éves és 19 hónapos! Hogyan kell megkezdeni a vállast, mi a formálja?
Elég sokat iszik,szinte minden nap,van mikor kiabál és nem tudok menekülni előre,volt hogy úgy ütött ,hogy a gyerek a kezembe volt! Szerencsére egy jó ideje nem fordult ilyen elő.Szinte undorodok tőle.Egyre ritkábban van itthon, általában kint a szülei hegyén és iszik.Most nincs itthon,szinte semennyit nem foglalkozik velünk.
Én még itthon vagyok a gyerekekkel,ő szerinte én nem csinálok semmit.Nagyon megutáltam,ha itthon akkor is iszik. Most leszünk 5 éves házasok. Én nem akarom így leélni az életem.Szerintem ő se igazán szeret,talán még a gyerekek miatt jön haza NÉHA.
Nehezíti a helyzetem,hogy nem tudok szüszakba vissza menni
dolgozni,mert a gyerekeket nem tudom kire hagyni,ha éjszakáznom kellene. Ha vállnánk nem tudnám az anyagi háttért a gyerekeknek megadni,de előbb utóbb félek bántani fogja őket ha iszik.
Most kezdte? Vagy már régen is ilyen volt? Gondolom, nem ilyen környezetben akarod nevelni a gyerekeidet, igen, válj el, minél előbb menekítsd a piciket a közeléből.
Ilyen férfinak hogy lehet két gyereket szülni? Persze ez költői kérdés...
Én azért kíváncsi lennék arra, hogy amikor összekerültek akkor is ivott-e , és agresszív volt-e. Azért nem hiszem el, hogy valaki egy alkoholista , agresszív baromnak szülne két gyermeket.
Talán egy jó beszélgetés helyre kezdené tenni a dolgokat. Föl kell tárni a problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!