Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan egyszerű a megoldás, hogy : Váljunk el! (azoknak akik igen szerény anyagi körülmények között élnek)?
A szegényebb rétegben amit középosztálynak neveznek sajnos egyre több a válás és főleg az anyagi gondok miatt.
Ha megnézünk egy válási folyamatot akkor mindenütt ott van ahitel, és a nő harcol mindenért a gyermek nevében.
Tíz évvel ezelőtt nem volt ennyi válás. Több munkahely volt , a fizetések többet értek. Aki föl vett egy hitelt jobban tudta törleszteni. Szerintem a gond az egy részt , hogy sokan fölvették a deviza hitelt. Majd annak a törlesztése nehéz lett, vagy nem is tudják, végül jött a konfliktus, majd válás. A másik nagy gond szerintem a pénzért való férjhez menetel. Nem a jellemet ha nem a vagyoni helyzetet nézik, majd gyorsan jön a gyermek és a konfliktus.
Abba gondoljunk bele, ha nem csak az árak, de a bérek is uniós szinten lennének. Lenne több munkahely.
Gondolom ekkor jobban élnének az emberek, több jutna egyébb dolgokra is. A hitelt ki tudnák fizetni, nem pedig most egyek vagy a hitelt fizessem ki alapon. Azzal viszont sokan nincsennek tisztában. hogy asok válás milyen demográfiai károkat okoz. Amugy sokan azt hiszik, hogy válás után jön egy új és jobb élet. Szerintem java részt nem. Ha bele gondolunk, akkor pl egy két gyermekes nő nem biztos, hogy talál magának megfelelő párt, sőtt az olyan legyen, hogy a gyermekeket magáénak tekintse, sőtt egy gyermeket is. Ezért gond az, hogy a gyermek születése olykor csupán a férfi megfogására volt jó.Ritka a tervezett gyermek, sőtt tervezett család. Kevesen vannak úgy, hogy előbba család alapjait valósítsák meg, majd akkor a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!