Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A feleségemnek van egy barátja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zoltan k kérdése:

A feleségemnek van egy barátja a gyermekeim miatt megoldás lehet a válás? Vagy maradjak, és alakítsam ki a saját életemet mit csináljak?

Figyelt kérdés

2012. márc. 8. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha elválsz,akkor a gyerekeid kéthetente láthatod,és fizetheted a tartásdíjat utánuk.
2012. márc. 8. 21:08
 2/7 SzilKa ***** válasza:
Ha nem válsz el, azt is a gyerekek sínylik meg, a feszült, esetleg balhés hangulat miatt.
2012. márc. 8. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:

A feleséged "végleg" a másik férfi mellett döntött?

Hogy érzed, csak a kiszabott láthatásokon engedné látni a gyerekeket? Engem például akkor látogatott apukám, amikor akart.

Kitartás :-(

2012. márc. 8. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább mondd meg neki, ha akar menjen, de titeket hagyjon. Ha neki van mehetnékje, viselje a következményeit is!
2012. márc. 9. 09:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Tényleg az a kérdés, hogy a feleséged végleg a másik férfi mellett döntött-e, vagy van még visszaút, illetve hogy Te akarsz-e vele élni ezek után? Én nőként (nem ismerve a konkrét esetet) nagyon igazságtalannak tartanám, ha a feleség lép félre, ő "lép le", ha úgy tetszik, de mégis ő viheti a gyerekeket is. Viszont tudom, hogy ez a gyakorlat, ezt is mérlegelned kell. Tényleg, mennyi idősek a gyerekek?

Valamennyire bele tudom élni magam a helyzetedbe, bár tudtommal a férjemnek nem volt "barátnője", de a hűség határait, fogalmazzunk úgy, többször átlépte ő is. Én egyelőre vele vagyok, megbeszéltük, próbáljuk helyrehozni a házasságunkat, pont a gyerekek miatt. Ha ők nem lennének, már elhagytam volna. De azt is tudom, hogy ez nem mehet így örökre, ha még egyszer kiderül róla valami, akkor valószínűleg én kilépek a házasságból.

A gyermekek miatt sok dolgot kell mérlegelni, de egy rossz házasság nekik is rossz, nem csak nektek. Nehéz ügy... Ha gondolod, írj privátban.

2012. márc. 9. 19:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi együtt éltünk a férjemmel, de külön szobában. Nem akartam kidobni a lakásból, mert a gyerekek így meg úgy... A lehető legrosszabb döntés volt, csak martuk egymást. Azóta rendeződött a helyzet, amióta elköltözött. Beszélj a feleségeddel, mit akar. Ha rendbe hozni a kapcsolatot, akkor pasit kirúgni, és mind a ketten dolgozzatok a megoldáson. Ha a válást, akkor lehet normálisan is csinálni, mi megegyeztünk a pénzben is és a láthatás meg teljesen rugalmas. Most sokkal jobb a gyerekeknek mint amikor minden egyes nap olyan volt, mint egy aknamezőn sétálni: nem tudod mikor robban...
2012. márc. 9. 20:11
 7/7 anonim ***** válasza:
57%
Ki kell rúgni a nőt, és próbáld meg elérni, hogy Nálad helyezzék el a gyermekeket. Vagy próbálj meg méltányos tartásdíjat kialkudni a nejeddel, de mindenképp váljatok el. A gyermekeknek nagyon nem tesz jót, ha azt látják, hogy az apjuk egy felszarvazott férj, aki még oda se tud csapni, amikor kell. Miért nem vereted meg azt a majmot, aki a nejed elcsábította:
2012. máj. 9. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!