Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy bírjam ki idegeskedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjam ki idegeskedés nélkül azt, hogy a páromnak lesz egy békítő tárgyalása válás elött az exével?

Figyelt kérdés
Válni akar, és nem attól félek, hogy meggondolja magát, hisz vagyok neki én, illetve az exnek is van kapcsolata, de rossz érzés itthon ülni, és várni a fejleményeket.
2009. jún. 30. 09:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Dobj be egy stampedlivel:)) Szóval ha az exnek is van kapcsolata, akkor elvileg sikertelen lesz a békítő tárgyalás. Ha sikeres lesz, akkor pedig egyiknek sem elég erős a jelenlegi kapcsolata.
2009. jún. 30. 09:40
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Ne úgy képzeld el a békítő tárgyalást, hogy ott megpróbálhák őket meggyőzni arról, hogy béküljenek ki és ne válljanak el!

Ez csak egy kötelező formaság, megerősítik, hogy valóban válni akarnak és ezt a "tárgyalást" követően 3 hónap múlva tűzik ki a bontó pert!

Ez egy kötelező formaság!

2009. jún. 30. 09:45
 3/12 anonim ***** válasza:
93%
Ne aggódj miatta. Ez egy kötelező eljárás, hogy biztos el akarnak-e válni, nem békülnének ki inkább. A leírtak alapján nem fognak úgysem.
2009. jún. 30. 09:49
 4/12 anonim ***** válasza:
18%
Sose értettem a nőket, olyanon hogy lehet kiborulni, ami nem is létezik?
2009. jún. 30. 10:45
 5/12 anonim ***** válasza:
25%
Ne menjen el a ferjed a targyalasra. Lehet ilyet csinalni, nem? Vagy ettol hosszabb lesz az egesz valas?
2009. jún. 30. 10:58
 6/12 anonim ***** válasza:
68%
1995 óta békítő tárgyalás csak akkor van, ha van közös kiskorú gyermek vagy a felek kérik a tárgyaláson.
2009. jún. 30. 11:49
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Hát hogyan bírd ki? Csinálj addigra valami más elfoglaltságot. Ha egyszer válni akarnak, akkor a békítő tárgyaláson semmi olyan nem történhet, ami neked rossz. Nem értem, miért kell ezen idegeskedni, de ha te ez miatt ideges vagy, akkor ne otthon malmozz ez idő alatt, hanem találj ki akkorra valami programot.
2009. jún. 30. 12:25
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Gondolj arra, hogy ez is egy állomás afelé, hogy végre hivatalosan is szabad legyen! Nyugi, nem fognak újra összejönni, ez a tárgyalás nem arról szól. Meg fogják erősíteni a bíró előtt, hogy nem gondolták meg magukat, még mindig válni szeretnének. A bíró ekkor kitűzi a bontóper tárgyalásának időpontját. Tiszta sor, nem kell aggódni. Ne légy féltékeny, mert nincs mire. Ha éreznének még egymás iránt valamit, akkor egyrészt nem akrnának válni, másrészt nem lenne mindkettejüknek új kapcsolata.
2009. jún. 30. 13:40
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
12:25-ös vagyok. Hát tudjátok, így próbáljon az ember jó szándékkal segíteni. Akkora csicskák itt egyesek...
2009. jún. 30. 14:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kíséred el? Akkor ott lehetnél mellette. :)
2009. jún. 30. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!