Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet leállítani a párom exét, akitől most fog válni?
A párod exével a párodnak van dolga, nem neked. Ha ilyen kitartóan keresi mindenféle ürüggyel a volt társa, az a párodnak is kell valamiért. Nem feltétlenül azért, mert akar még az exétől valamit, de oka van és az nem az exben van kizárólag. Ha valóban le akarja állítani, akkor megtalálja a módját. Neked azonban ezzel nem sok dolgod van, kockára teszed a kapcsolatodat, ha sokat "segítesz" az ex színről való eltüntetésében.
Hagyd meg a párodnak, hogy maga zárja le a volt kapcsolatát.
Mondd meg a parodnak, hogy semmire se reagaljon az exevel kapcsolatban! Hidd el az ex elobb-utobb megunja a dolgot, ha latja, hogy teljesen feleslegesen tori magat.
Probald megerteni az exet is, es probald magadat a helyebe kepzelni.
Ne azt mondd, hogy soha de soha nem tudnal olyan disznosagokat muvelni, mint o.
Az ex olyan, amilyen. Azert csinalja, mert nem birja feldolgozni, hogy a ferje massal van.
Szerintem a parodat csak a bekessegre intsd, hidd el elobb-utobb az ex le fog kopni. Nem kell vele veszekedni, foglalkozni, megunja idovel!!!
Szia!
Sajnos nem biztos hogy van módja a végleges "leállításnak".
Leginkánn a közöny és a "nem foglakozom" vele tud enyhíteni a nyomáson, de ha olyan az ex személyisége, nem lesz vége egyhamar, amíg az ex meg nem békél, meg nem nyugszik...
a mienk 4 éve nem nyugodott még meg...
Kitartás és próbáld meg távol tartani magad ezektől a dolgoktól és nem magara venni!
Nekem az egyik baratnom jart ugy, hogy elvalt, es a ferje rettento merges volt, nem szamitott a valasra.
A baratnomet az utcan ismeretlenek is szinte megallitottak, hogy hallod a volt ferjed miket hiresztel rolad? Szereted a lanyokat??? Mert az ex ezt mondta, meg hogy ku.va a baratnom, meg mindenfele hulyesegeket.
Aztan a baratnom soha, de soha nem foglalkozott senkivel, ment tovabb az utcan, nem is valaszolt senkinek.
Most, par evvel kesobb mar beszelo viszonyban vannak, a volt ferj is talalt tarsat maganak, a kozos gyereket latogatja, es mar rajott, hogy a baratnom nelkul is van elet.
Szoval felesleges veszekedni, nem mentek vele semmire.
Hagyjatok had duhongjon, legyetek ti az erosebbek!!!
TE semmiképp se csinálj semmit. Ha téged is érint a dolog, akkor se te a személyedben vagy érintve, hanem mint a pasi jelenlegi párja. Az exnek mindegy a személyed. Bárki lehetne a helyedben.
A párod meg nézzen át rajta, ne reagáljon. De semmire se!!! Ez a leghatásosabb.
Ugyanebben a helyzetben vagyok csak én még mellé babát is várok amit megtudott a párom exe is és azóta tényleg nem lehet leállítani.Durva dolgokat terjeszt rólam a páromat meg lepapucsozza ha megvéd.Sajnos semmi sem használ,mert a nő nem norma.Néha elhallgat pár napra,de utána mindig valami új pletyka üti fel a fejét.Sajna el kell viselni,mert nem fog leszállni rólunk.Néha kitalálja hogy pasija van,de rá 1-2 hétre mégsincs.A páromnak volt ideje kiismerni,sajnos azt mondta egy pióca és nem fog rólunk leszállni,de legjobban ő bíztat engem hogy ne foglalkozzak vele.8 hónapos terhesen elég nehéz..De a szerelmem tartja bennem a lelket..
Tanácsom:TOJD le a buta libát!Röhögd ki,ez jobban fogja bántani,mintha látja hogy ideges vagy..Ez tuti tipp!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!