Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezésnél hátrányt jelent ha az anya uj párja börtönviselt drogbirtoklás miatt?
"s apuka meg nem szent,nője volt már a hazassag első évében.."
És annak aztán mi köze ahhoz, hogy a gyerekével hogy bánik? Az ég világon semmi. Jó hogy nem majd aszerint döntenek, melyik szülő teljesített jobban az ágyban...
Szia!
Szeretem az ilyen okostojásokat akik vagdalóznak össze vissza mikor fingjuk sincs az egészről...
5 évig éltem együtt a gyerekem apjával.sosem foglalkozott velünk reggel elment dolgozni délben hazajött elment az anyukájához kutyázni és délután is ugyan ez...mire a gyerek elaludt haza is ért...tavaly januárban találkoztam a mostani élettársammal.nah neki van múltja...mi is voltunk ügyvédnél, mert apuka ebben talált csak kivetni valót. Ő közben elvégzett egy elterelést saját fejétől így ebbe sem köthetett bele a bíró. Reméllem tudtam segíteni
Nem ertem ez a legjobb amit talaltal bortonviselt ex kabitos???
Na ez nem valo gyerek melle En lennek igzi apuka kernem a birosagot nalam legyen a gyerek.Buntetett eloelet igy hivjak ezt nem pozitiev
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!