Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermek betegsége miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermek betegsége miatt elmaradt láthatást kell pótolni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 18. 21:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
49%

Az apa részéről nem "kell" pótolni. Sőt, nem is "kell" látogatni. Csak muszájból, kötelességből nem kell. Ha nem érzi úgy, hogy szeretné látni, megölelni a gyerekét, és játszani, foglalkozni vele, ha nem hiányzik neki, akkor nem kell akkora szívességet tennie, hogy meglátogatja.

Ha az anya oldaláról nézzük, akkor engedje, hogy az apuka bepótolja a láthatást. A gyerekkel is kitol, ha nem engedi.

2012. máj. 18. 21:47
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

Egy normális anyuka akkor is engedi,hogy az apa meglátogassa a gyerekét,ha az beteg. El nem viheti,de a betegágyához odamehet.

Sőt,akik normálisan, a gyerek érdekeit nézik,azok nem korlátozzák a kapcsolattartást.

2012. máj. 18. 21:56
 3/14 A kérdező kommentje:
Vmit nagyon félreértett az első. A kiinduló pont hogy anyuka nem adja oda a beteg gyereket. Időben jelzi is ezt apa felé,és hoz orvosi igazolást is apának. Tehát apa nem látja gyermekét a neki járó napon. Ez esetben apa jogilag kérheti a pótlást?
2012. máj. 18. 22:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Ha nem voltam egyértelmű ez esetben apa élni szeretne a jogával,van is joga,hisz nincs korlátozva apa jogai. Tehát szeretné a gyereket.de nem kapja meg,mint írtam betegségre hivatkozva. Tehá irtegy ilyenesetre vonatkozik a kérdésem!
2012. máj. 18. 22:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel ha le leszek pontozva...de a láthatás egy nagy szarság..Én 14 éves lány vagyok elváltak a szüleim és nemis tudok belegondolni milenne ha anyám korlátoná hogy mikor találkozzak apámmal. Milyen dolog az már hogy az apa a saját gyerekét nem láthatja????? Ugyan olyan joga kéne hogy legyen a bármikori láthatásra ha a gyerek akarja. Ha te vagy az anya és a gyereked menni akarna az apjához és te nem engeded rossz anya vagy már bocs. Ha az apa normális és a gyerek menni akar remélem összejön....
2012. máj. 18. 23:56
 6/14 A kérdező kommentje:

Az apa vagyok. Az erkölcsi része számomra is bicskanyitogató! Volt feleségem csak azt engedi meg ami le van papírozva.

Tehát erre irányul a kérdësem. Jogilag pótolni kell?

2012. máj. 19. 07:25
 7/14 anonim ***** válasza:
31%

A kérdés ez volt:

Gyermek betegsége miatt elmaradt láthatást kell pótolni?

Aztán ezt írod:

Vmit nagyon félreértett az első. A kiinduló pont hogy anyuka nem adja oda a beteg gyereket. Időben jelzi is ezt apa felé,és hoz orvosi igazolást is apának. Tehát apa nem látja gyermekét a neki járó napon. Ez esetben apa jogilag kérheti a pótlást?

Nem értettem félre semmit. TE nem írtad le normálisan részletesen. Még azt se lehetett tudni, hogy te az anya vagy, vagy az apa.

2012. máj. 19. 09:33
 8/14 A kérdező kommentje:
Tehät így, hogy leírtam a tényállást, jogilag mehetek bárhová, hogy lássam a gyermekem?
2012. máj. 19. 09:48
 9/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudtommal pótolni kell jogilag.

Egyébként úgy tudom, hogy a jog arra is lehetőséget ad, hogy bármikor meglátogasd a gyermeket. Az elvitelt ugyan korlátozza, de tudtommal a látogatást nem.

Persze félő, hogy ha ilyen a hozzáállása, hogy feljelent zaklatásért, de azért erről is kérdezd meg az ügyvédedet.

2012. máj. 19. 14:07
 10/14 anonim ***** válasza:
25%

HA az apuka verte a családot, elitta, játszotta a család vagyonát, megcsalta a feleségét akkor valószínű én is csak azt engedném ami papíron van. HA minden rendben van akkor meg ugye miért váltak el?

Szerintem lehet kérvényezni,de hogy a volt nejednek nem fog teszeni az már biztos....valószínű személye elleni támadásnak fogja vélni és csak mégrosszabb lesz...ha viszont türelemmel kivárod a következő alkalmat az is lehet, hogy oltja a gyereket ellened, hogy "Lám apa nem is kiváncsi rád mikor te itthon betegeskedsz" Szóval ha magad ellen uszítottad az asszonyt akkor te már sehogy sem fogsz jól kijönni belőle.

2012. máj. 19. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!