Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Polgári pernél megengedhető a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Polgári pernél megengedhető a videokamera használata?

Figyelt kérdés
Gyermekelhelyezési per van, amit nehezen bírok mert együtt kell élnem.:( Az exszel. Mert nem engedné, hogy a gyerekkel elköltözzek. a Kicsi 3 éves. Ha elmennék egyedül, akkor már vesztettem is. Mivel nagyon könnyen kiborulok, és erre megy rá az ex (különben minden az én javamon van) ezért néha hisztizek és csinálok szélsőséges jeleneteket, amit persze bánok aztán mivel látja a kisgyerek is, és hát utána magyarázkodhatok neki is, mi volt ez persze megérti, hogy az apja szekál, de akkor is. Kérdésem, hogy ha van rejtett kamera a házban, azt felhasználhatja-e a bíróságon bizonyítva, hogy milyen hisztérika vagyok (megjegyzem, ez a helyzet miatt is van hisz nem egyszeru)?

2012. máj. 17. 21:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
a hiszti csak a válóper óta rendszeres. ha gyerekkel vagyok kettesben nyugalom van.
2012. jún. 13. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!