Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichológiai vizsgálat gyermekelhelyezésnél?
Figyelt kérdés
Kikre szokott kiterjedni a pszichológiai vizsgálat?2012. máj. 15. 19:53
1/5 anonim válasza:
attól függ mi a per tárgya. A gyerekekre és a szülőkre mindenképp. Ha van más a tényállást jelentősen befolyásoló személy akkor arra is.
2/5 A kérdező kommentje:
írtam hogy gyermekelhelyezésről van szó. Köszönöm.
Élettársakat is megszokták?
2012. máj. 15. 20:00
3/5 anonim válasza:
A per tárgya, hogy pl az egyik fél vitatja a másik egy családtagjának befolyását a nevelésre.
Ezért írtam,hogy ettőlfügg.
Ilyenkor megkérdezhetik ezt a személyt is.
4/5 anonim válasza:
Akkor lehet esély arra,hogy az élettársat/élettársakat is vizsgálják,ha azok gyakran találkoztak/találkoznak majd a gyermekkel,esetleg együtt is fognak élni vele,amikor a gyerek annál a szülőnél tartózkodik.
5/5 anonim válasza:
Gyerekek+szülők+a szülők élettársai.
Engem a héten idéztek be a bíróságra, mert a páromnak folyik a gyermekelhelyezési pere.
Abban a papírban szerepel, hogy amennyiben szükséges pszichológiai vizsgálatra is mennünk kell mindannyiunknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!