Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfiak, ti összejönnétek 18-20 éves lányokkal komoly kapcsolat céljából?
Figyelt kérdés
Mert úgy vettem észre, egyre többen hagyják el a feleségüket a fiatal lányokért, vagy ha agglegények is inkább ebben a korosztályban nézelődnek.2012. máj. 11. 16:33
21/25 anonim válasza:
Szerintem meg szerelem első látásra nincs, tehát ilyen szinten az én döntésem, hogy kibe akarok beleszeretni. Ha előre tudom, hogy a kiszemelt nem azt fogja nekem nyújtani, amit elvárok, akkor nem találkozom vele többet. Apukám senkinek nem hazudott, még csak nem is udvarol, mondom pár óra ismerkedés után már lefekszenek vele.
22/25 anonim válasza:
Persze én nem is azt mondom,hogy tisztességtelen, csak szemétség így nyilatkozni bárkiről. Én már átéltem ezt a szerelem első látásra dolgot, és bármelyik érzelmemnél erősebb volt. Szóval nálam létezett, hiszek is benne. Mással sem lehetetlen, hogy megtörténik.
23/25 anonim válasza:
Szomorú. És még a nők vannak lehülyézve, mikor láthatóan a pasik meg a farkukban hordják az "eszüket". Nem csoda, hogy ennyi "ésszel" értelmesebbnek látnak egy épphogy csak (jó esetben) nagykorút, mint egy felnőtt nőt.
24/25 A kérdező kommentje:
Azért azt nem értem, miért pontozgatjátok egymást, illetve miért vannak szinte 0-ra lepontozva azok, akik összejönnének. Végül is ezt kérdeztem, tehát nem értem, miért nem lehet elfogadni a másik véleményét.
2012. máj. 12. 00:14
25/25 anonim válasza:
Pedofilok. Azt hiszik egy fiatal nő többet adhat nekik. Nos, fizikailag talán. Tuti nem akarnak igazi komoly kapcsolatot.
Szerencsére az én apám nem így látja :) Közte és anya közt 1 év korkülönbség van, s már több mint 20 éve boldogítják egymást :)
mintaszülők. róluk példát lehetne venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!