Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 40-es férfiak, ti összejönnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfiak, ti összejönnétek 18-20 éves lányokkal komoly kapcsolat céljából?

Figyelt kérdés
Mert úgy vettem észre, egyre többen hagyják el a feleségüket a fiatal lányokért, vagy ha agglegények is inkább ebben a korosztályban nézelődnek.
2012. máj. 11. 16:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%
Hát én nő vagyok, de tapasztalatom szerint igen..de nemcsak a 40-esek, a 30-asok is.
2012. máj. 11. 17:45
 12/25 anonim ***** válasza:
44%

Nem minden korombeli nőn ment végig ezer ember és nem minden korombeli nő akar gyereket.

Szóval én ilyen szinten nem általánosítanék.

Egyébként csak kíváncsiság: Ti, akik az elején igent mondtatok,ti hol vagytok? Az utcán sosem látni ilyeneket, pedig olyan jó lenne, de egyszerűen mintha a föld nyelte volna el az egyedülálló 40-es férfiakat.

2012. máj. 11. 17:53
 13/25 anonim ***** válasza:
93%

amúgy egy menetre akármelyik gond nélkül. sajnos még azok is, akiknek feleségük van meg pici baba. amúgy nem értem, mért kell az ilyeneknek nősülniük.

elég szomorú..sorra ezt tapasztalom, és lepadlóztam egy pillanatra, hogy mi értelme így valakivel is komolyabbat tervezni, az én hátam mögött is tuti ezt csinálná az illető..ha nem az elején, egy idő után.22L

2012. máj. 11. 18:52
 14/25 anonim ***** válasza:
55%

A szüleim elváltak. Apám azóta ilyeneket talál folyamatosan, egymás között már csak k.rváknak, vagy r.bancoknak hívjuk őket apukámmal. Számomra érthetetlen, hogy hogy tud egy nő ennyire megalázkodni. Apukám megmondja mindnek, hogy CSAK SZEXRE kellenek, és mégis, most is van 4lány, aki oda meg vissza van érte. Szánalmas.

Biztos van olyan férfi, aki összejönne, csak gondoltam leírom, hogy van ilyen is.

2012. máj. 11. 19:15
 15/25 KLászló ***** válasza:
71%
Természetesen igen. Egy férfinak, hatalmas önbizalmat ad, ha egy sokkal fiatalabb nő a párja. Pláne ha még szerelmet is kap. Szinte hozzáfiatalodik. Sajnos azonban, pláne ha romantikus típus, nagyon sebezhetővé is válik. Inkább az a kérdés, hogy mi a helyzet akkor, mikor te már 40 vagy, a párod meg 60?
2012. máj. 11. 19:47
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
19:15-ös: bocs, de a leírás alapján apád a szánalmas...
2012. máj. 11. 20:16
 17/25 anonim ***** válasza:
84%

#16: Egyértelműen. Nem véletlenül váltak el. Ettől függetlenül ezeket a lánykákat sem áldotta meg sok ésszel a sors. Na mindegy.

Lehet lepontozni, végül is nem a kérdésre válaszoltam:)))

2012. máj. 11. 20:34
 18/25 anonim ***** válasza:
51%

Azok a lányok nem buták,csak fiatalok, akik szerelmesek. Tudod egy szerelmes ember tesz olyan dolgokat, amelyek kívülálló számára irracionálisak és hülyeségnek tűnnek, de ettől még nem buták. Vannak dolgok, biztosan előfordul a te életedben is, amiről tudod, hogy hülyeség, de megteszed, vagy tudod, hogy felesleges, de önmagadnak sem vallod be. Ez nem butaság, hanem ezt hívják embernek, ettől ember az ember, hogy vannak érzéseink,nem csak ösztöneink, és sokszor ezekre hallgatunk.

Szóval megvan a véleményem apukádról, annak ellenére, hogy én szeretem az apád korú férfiakat.

2012. máj. 11. 20:59
 19/25 anonim ***** válasza:

Persze, én is szerelmes vagyok, és tudok hülyeségeket csinálni. Csak egyszerűen nem értem, hogy ha az emberrel az elején közlik, hogy csak szex, akkor minek érzelmekbe bonyolódni?

Vagy ha tudod, hogy szerelmet keresel, akkor nem ilyen kapcsolatba mész bele, ráadásul nem fekszel le az illetővel pár óra ismerkedés után.

2012. máj. 11. 21:19
 20/25 anonim ***** válasza:
27%

Mert az érzéseink nem választhatóak. Amikor valakire azt mondod nem szeretem, akkor akármennyire erőlködsz, nem fogod tudni megszeretni. Hazudozhatsz magadnak, hogy imádod, de csak gyűlnek benned a haragos érzelmek, amiket próbálsz elnyomni, utána mikorra belátod, hogy tényleg nem szereted, akkorra már tele vagy indulattal.

A szeretlek érzés ugyanez, csak fordítva. Őszinte érzelmeknél nem te döntöd el belebonyolódsz-e, mert mire eljutsz addig, hogy ezt magaddal megvitasd, már nyakig benne vagy.

2012. máj. 11. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!