Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi a következménye ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a következménye ha nem tudom a gyerektartást fizetni?

Figyelt kérdés
A feleségem megcsalt, kidobott, egy darabig albérletben éltem, de most elvesztettem a munkám, és a testvérem nyakán vagyok (remélem nem sokáig). Szó szerint semmi pénzem. Egész nap a neten keresek munkát, telefonálgatok (más pénzéből), a munkaügyibe járogatok ahol mindig csak azt kapom, hogy akkor jövő héten vissza kell jönni, majd visszamegyek, megint kapok egy új időpontot, stb. 59 vagyok, így nem nagyon kellhetek sok munkahelyre. Az exem csak örjöng és fenyegetőzik, meg feljelentget, hogy a börtönbe juttat (holott ott maradt nála minden, lakás és az összes cucc és amig volt munkám átlagon felüli gyerektartást fizettem, bár erről papír nem készült), ha nem fizetek neki pár napon belül.
2012. máj. 11. 08:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy eső után köpönyeg, de ezért is fontos, hogy pénzügyi dolgokról mindig készüljön papír. Pont ezért, mert nem lehet előre tudni, hogy ki mikor kattan meg és borítja a másikra a xaros vödröt.
2012. máj. 11. 09:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Na ha államdóra vagy bejelentve költózz vissza ha nem enged hivd a rendőrt. A lakas kinek a neven volt eredetileg? Nagy lökött voltal hogy a lnyra irattad. De 5 éven belül visszakövetelhető ha ajándékozási szerződéssel adtad neki
2012. máj. 11. 10:37
 13/20 anonim ***** válasza:
Egy idegen gyerekre irattad a lakásodat?! Húúú,nagy hiba volt! Ha az exed bejelenti,hogy nem fizeted a gyerektartást,akkor az állam kifizeti,de utána behajtják rajtad,amint bejelentenek egy munkahelyre.
2012. máj. 11. 10:46
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy írattad az ő gyerekére a lakást... Miért nem a közösére akkor már?
2012. máj. 11. 13:07
 15/20 A kérdező kommentje:
Nem az enyém volt a lakás, hanem közös. Azért nem a közös gyerekre lett iratva, mert ő csak 7 éves volt mikor eljöttem onnan.
2012. máj. 11. 13:18
 16/20 A kérdező kommentje:
Amikor meg ez az átíratás volt akkor még jóval kisebb. Nem gondoltam hogy ez fog történni. Gondoltam dolgozok éjjel-nappal, majd összejön még egyre az meg a kisebbnek bőven ráér. Fogalmam sem volt hogy ez lesz érte a hála, hogy mindent megadok a családnak.
2012. máj. 11. 13:24
 17/20 anonim ***** válasza:
7 éves gyerekre is rá lehetett volna íratni...
2012. máj. 11. 13:25
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg mi szükség volt egyáltalán valamelyik gyerekre iratni?! Ha a fele a te neveden maradt volna,akkor nem lennél hajléktalan és pénztelen... Ha meg ne adj isten valami bajod lesz,akkor meg csak a vérszerinti gyereked örököl,szóval igy őt is kisemmizted ezzel a lépéssel... No comment!
2012. máj. 11. 15:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Látom te is kifogtál egy olyan nőt, mint amilyen az én exem is volt. Az ilyenek gátlástalanul hazudnak és mindent megtesznek azért, hogy a másikat totál kicsinálják. Ismerős a figura, de a sarkadra KELL állnod!

Ráadásul jól átvertek, de rendesen, ráadásul még hagytad is magad. Ideje lenne keményebbre fogni a figurát és rendezni a dolgaidat.

Járj haza rendszeresen, keserítsd meg az életüket, ahogy csak tudod, okozz annyi apró bosszúságot, amennyit csak tudsz, a pasi cuccait meg tüntesd el a lakásból.

Keress egy ügyvédet és vondd vissza az ajándékozási szerződést mert egyértelmű, hogy azért irattad rá a tulajdonrészt, mert az exed gyereke.

Ne fizess egy kanyi vasat se, amíg nincs bírósági végzés.

2012. máj. 13. 18:02
 20/20 anonim válasza:
fizesd a gyerektartást mert bajod lesz.
2012. máj. 23. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!