Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Közös a lakásunk, eladni nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közös a lakásunk, eladni nem érdemes, hogy fizet ki a férjem? Lehet erre kölcsönt felvenni?

Figyelt kérdés
Félek, hogy emiatt fogunk várakozni
2012. ápr. 27. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Valamikor a házasság "holtomiglan, holtodiglan" tartott. Az öröklakás pedig örökké. Ehhez képest gyesen vagy és már váltok?

Ez még randinak se volt sok.

2012. ápr. 27. 22:13
 12/18 A kérdező kommentje:
11 éve vagyunk együtt!!!!!ő volt az első, neki is én
2012. ápr. 28. 10:08
 13/18 A kérdező kommentje:
már a gyerek előtt válni akartunk
2012. ápr. 28. 10:08
 14/18 A kérdező kommentje:

és miért vállaltuk be mégis? mert őrá vártunk évek óta és nem bántam meg, továbbra is lesz anyukája, meg apukája, akik barátok maradnak

és már bocs, te kedves ítélkező, a korosztályunkban igen ritka, hogy valaki hozzámegy az első szerelméhez...az osztálytársaim kb a 10. pasijukat fogyasztják azóta...

2012. ápr. 28. 10:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha olyan jóba vagytok akkor meg miért nem vele beszeled meg? Ugy se fog hitelt felvenni hacsak nem hülye
2012. ápr. 28. 10:18
 16/18 A kérdező kommentje:
valószínűleg eladjuk a lakást, én azért gondoltam arra, hogy jobb, ha kifizet, mert én tudnék ennyiből vidéken lakást venni, de ő nem Pesten, de azt mondta, hogy inkább vesz ő is egy kis garzont és kész
2012. ápr. 28. 14:22
 17/18 A kérdező kommentje:
persze hitelt mindenképpen vennie kell föl, egy kicsit lehet nekem is
2012. ápr. 28. 14:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Én nem az vagyok,akivel vitatkozol, de ez így irtó hogy is mondjam, szánalmasan hangzik.

A 10. pasijukat fogyasztják, te meg olyantól szülsz, aki nem életed párja, és már előtte is válni akartál.

Az én szótáramban ezt nevezik igazi felelőtlenségnek, nem azt, amikor valaki sokat válogat és végül az igazitól szül.

Az ő szülei barátok, az én szüleim például egymás társai jóban rosszban. Erről ennyit.

És ez most nem kötözködés vagy ítélet volt, csak megütötte a szemem ez a mentegetőzés.

2012. ápr. 28. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!