Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közös a lakásunk, eladni nem érdemes, hogy fizet ki a férjem? Lehet erre kölcsönt felvenni?
Valamikor a házasság "holtomiglan, holtodiglan" tartott. Az öröklakás pedig örökké. Ehhez képest gyesen vagy és már váltok?
Ez még randinak se volt sok.
és miért vállaltuk be mégis? mert őrá vártunk évek óta és nem bántam meg, továbbra is lesz anyukája, meg apukája, akik barátok maradnak
és már bocs, te kedves ítélkező, a korosztályunkban igen ritka, hogy valaki hozzámegy az első szerelméhez...az osztálytársaim kb a 10. pasijukat fogyasztják azóta...
Én nem az vagyok,akivel vitatkozol, de ez így irtó hogy is mondjam, szánalmasan hangzik.
A 10. pasijukat fogyasztják, te meg olyantól szülsz, aki nem életed párja, és már előtte is válni akartál.
Az én szótáramban ezt nevezik igazi felelőtlenségnek, nem azt, amikor valaki sokat válogat és végül az igazitól szül.
Az ő szülei barátok, az én szüleim például egymás társai jóban rosszban. Erről ennyit.
És ez most nem kötözködés vagy ítélet volt, csak megütötte a szemem ez a mentegetőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!