Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan juthatnek hozza ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan juthatnek hozza ahhoz, ami az enyém?

Figyelt kérdés
Sziasztok.felesegemmel válófélben vagyunk.Van egy nagyerteku nyaraloingatlanunk,amit évente csak nehány hetet használunk,mert kulfoldon élünk.Az egy dolog,hogy 2 evvel ezelőtt,mikor vasaroltuk,ezt a nyaralót,minden spórolt pénzemet beletettem,és azóta teljesen felujitottam a hazat,azt remélve,hogy a felesegem is hosszú távú kapcsolatot szeretne,és együtt építgvetjük a családunk jövőjét.Nos, ez nem így történt,hiszen valni akar,viszont a nyaralót nem szeretne eladni.Én viszont szeretnem,mert abból a pénzből, amit kapnánk érte,esetleg teljesen új életet kezdhetnek.Mikor ezt a nyaralót vettük,csak azt néztem,hogy ő ott és ezt szeretne,mert minden alma egy ilyen ház volt.fele-fele aranyban vagyunk tulajdonosok,meg akkor is,hogy neki szinte semmi pénze és munkája nincs benne.de ugye egy házasságban minden kozos,így ez a ház is.ez meg oké is lenne,hiszen a fele összeg amit kapnék belőle,az is nagyon szép summa.de ő hallani sem akar eladásról,kifizetnie engem a házból teljesen esélytelen lenne.azt kérdeznem,tudok-e tenni valamit ebben az esetben?koszonom ha valaszoltok.

2012. ápr. 11. 13:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ez kozos vagyon.egyenlo aranyban vagyunk tulajdonosok.
2012. ápr. 17. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!