Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találom meg a választ a...

Hol találom meg a választ a lehető legpontosabb születési időpontra vonatkozóan? Hol jegyzik ezt fel s hogyan juthatnék hozzá, a sajátomra vonatkozóan? Nagyon fontos számomra.

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: szükségem volna születésem minél pontosabb (óra, perc) időpontjára. Szüleimtől ezt nem tudhatom meg. Néztem minden akkori papíromat is, de mindegyiken csak az év, hónap, nap van feltüntetve (óra perc sehol). Vagy ezt már soha nem tudhatom meg utólag annyira pontosan? Bármilyen célravezető tanácsot előre is köszönök!
2009. ápr. 23. 23:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a kórházban, ahol születtél, ráírták a kartonodra, amit a kórházban vezetnek a születéseknél. Egy ötlet...
2009. ápr. 23. 23:18
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy ismerősöm is így járt utána. Bemész, és megkéred, hogy nézzék meg. Csak ügyesen, tudnak nagyon bunkók is lenni ilyen esetben...
2009. ápr. 23. 23:22
 3/13 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam én is, de sajnos az a kórház már nem "üzemel", és így ez nagyon-nagyon megnehezíti az egyébként sem könnyű adathoz jutást. Amikor egy kórházat átszerveznek, sőt "megszüntetnek", akkor a kartonok hová kerülnek? Mert már abba a kórházba, ahol születtem nem tudok visszamenni... :(
2009. ápr. 23. 23:29
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha horoszkóp miatt érdekel, egy képzett és felkészült elemző az életeseményekből percre vissza tudja vezetni.
2009. ápr. 23. 23:50
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Biztos van valahol hely, ahol tárolják azokat a kartonokat. Járj utána, hogy mi történt a kórházzal, mi lett azokkal a betegekkel, orvosokkal, akik oda tartoztak. Lehet, hogy átvette egy másik kórház, mert összevonták, vagy akármi ilyesmi.

Mindenképpen a kórháznál kezdd, máshol nem igazán tudják neked ezt megmondani.

2009. ápr. 24. 00:22
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mintha csak én írtam volna ki ezt a kérdést szóról-szóra! Én sem tudom a születési időpontomat, pedig nagyon érdekel. Ez a kórházas dolog szerintem is jó ötlet. Esetleg kérdezd meg az ottani embereket, orvosokat, igazgatót, hogy hol vannak a kartonok. Valahol csak megőrizték őket.
2009. ápr. 24. 00:32
 7/13 A kérdező kommentje:

00:32-es válaszadónak: pedig ezt a kérdést én írtam ki. :)

Komolyan, ha esetleg te is kutakodsz az adataid után, kérlek, jelezd, te mire jutottál.

Mindenképpen megpróbálom a kórházon (még ha az konkrétan "meg is szűnt") keresztül megközelíteni a dolgot, amennyire a lehetőségek engedik.

Köszönöm szépen az eddigi ötleteket, segítségemre vannak.

2009. ápr. 24. 01:20
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a helyi onkormanyzathoz menjel be, es ott kerdezd meg, hogy mi lett a megszunt korhazzal, melyik korhazzal vontak ossze...stb. es ott megkerdezheted azt is, hogy hol vannak a szuletesi kartonok.

Esetleg az anyakonyvvezetohoz is menjel be, mert amikor valaki megszuletik, akkor o kapja az elso infokat a korhazbol, es a szul.any.kiv. is o allitja ki.

Tehat o a korhazrol is tud, hogy mi lett vele...stb.

Szoval, nem tudom. Csak ugy gondolom ez is egy jo megoldas. Hiszen a lenyeg, minel tobb helyre menjel el.

Remelem sikerul a kartonodat megtalalni!!!

Egy kis ismeretseget is szerezhetnel a szuleszeten, ott megmondjak neked, hogy mi kerul pontosan a kartonra. De azon rajt kell hogy legyen, hiszen a szuleteskor minden pillanat szamit.

2009. ápr. 24. 01:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha egy cég megszűnik, akkor azok az iratok, amiket 20-50 évig vagy még tovább meg kellene őrizni, az országos levéltárba kerülnek. Szerintem a kórházi cuccokat is oda kell leadni. Egy próbát megér, hívd fel őket: [link]

2009. ápr. 24. 08:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Most úgy van, hogy a gyermekeü. kiskönyvben is és a gyerekorvosnál, védőnőnél is felírják, hogy mikor született a baba (óra, perc). Van rá esély, hogy amikor te születtél, akkor is felírták a gyerekorvosnál. Ott is tudsz nyomozni, érdeklődni.
2009. ápr. 24. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!