Hol találom meg a választ a lehető legpontosabb születési időpontra vonatkozóan? Hol jegyzik ezt fel s hogyan juthatnék hozzá, a sajátomra vonatkozóan? Nagyon fontos számomra.
Biztos van valahol hely, ahol tárolják azokat a kartonokat. Járj utána, hogy mi történt a kórházzal, mi lett azokkal a betegekkel, orvosokkal, akik oda tartoztak. Lehet, hogy átvette egy másik kórház, mert összevonták, vagy akármi ilyesmi.
Mindenképpen a kórháznál kezdd, máshol nem igazán tudják neked ezt megmondani.
00:32-es válaszadónak: pedig ezt a kérdést én írtam ki. :)
Komolyan, ha esetleg te is kutakodsz az adataid után, kérlek, jelezd, te mire jutottál.
Mindenképpen megpróbálom a kórházon (még ha az konkrétan "meg is szűnt") keresztül megközelíteni a dolgot, amennyire a lehetőségek engedik.
Köszönöm szépen az eddigi ötleteket, segítségemre vannak.
Szerintem a helyi onkormanyzathoz menjel be, es ott kerdezd meg, hogy mi lett a megszunt korhazzal, melyik korhazzal vontak ossze...stb. es ott megkerdezheted azt is, hogy hol vannak a szuletesi kartonok.
Esetleg az anyakonyvvezetohoz is menjel be, mert amikor valaki megszuletik, akkor o kapja az elso infokat a korhazbol, es a szul.any.kiv. is o allitja ki.
Tehat o a korhazrol is tud, hogy mi lett vele...stb.
Szoval, nem tudom. Csak ugy gondolom ez is egy jo megoldas. Hiszen a lenyeg, minel tobb helyre menjel el.
Remelem sikerul a kartonodat megtalalni!!!
Egy kis ismeretseget is szerezhetnel a szuleszeten, ott megmondjak neked, hogy mi kerul pontosan a kartonra. De azon rajt kell hogy legyen, hiszen a szuleteskor minden pillanat szamit.
Szia!
Ha egy cég megszűnik, akkor azok az iratok, amiket 20-50 évig vagy még tovább meg kellene őrizni, az országos levéltárba kerülnek. Szerintem a kórházi cuccokat is oda kell leadni. Egy próbát megér, hívd fel őket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!