Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy elváljanak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném,ha a szüleim végre elválnának mert túl sokat veszekednek minden apróságon.Ilyenkor én inkább félrevonulok,de akkor ott vagyok amikor épp elkezdik.Már nagyon elegem van abból,hogy veszekednek néhányszor már a barátaim előtt is egymásba kötöttek,de akkor nem annyira látványosan amikor csak 3an vagyunk otthon.Megmondanám én nekik csak attól félek akkor meg azon vesznek össze,hogy kié mi legyen meg,hogy én melyikükkel menjek.2012. ápr. 2. 19:01
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy pont a civódást szeretik. A gyerekek egyébként nem szólhatnak bele a szüleik életébe. Ahogy majd ők sem, a tiédbe, ha felnősz.
2/6 anonim válasza:
Mondd meg nekik,hogy ennéla veszekedésnél még azt is jobban szeretnéd, ha elválnának.
Hátha ettől észretérnek.
(és nem veszekedhetnek rajtad, ha már elmúltál 12 éves akkor te döntöd elkivel szeretnél maradni.)
3/6 Míra98 válasza:
Nekem a szüleim már kis korom óta nem együtt élnek. Én is mindig hallgattam a veszekedéseket, és bizony nagyon fájtak. De mára már nagyon hiányzik egy normális család, szerintem tegyél le erről az elhatározásról, mert meg fogod bánni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem inkább ne szólj bele.Én is szét akartam választani a szüleimet,sőt,a mai napig titkos vágyam,mert apám iszik és gyűlöl engem,de anyám nem tette meg,még az én kedvemért sem.Ha beleavatkozol,te leszel a hibás minden konfliktusért,ami közöttük zajlik,úgyhogy hagyd őket.Ha veszekszenek,kerüld el őket jó messzire.Nagyon megszívhatod.
5/6 anonim válasza:
ja, te most komolyan arra vágysz hogy a szüleid szétmenjenek?
6/6 anonim válasza:
kedves 5. ez most miért akkora nagy dolog??? én is szivesebben látnám a válást mint a mostani helyzetet.anyám egy utálatos döggel él, és folyton ölik egymást. ennek mi értelme?nem jobba válás? legalább béke lenne. örülj neki hogy neked tökéletes családod van és meg se fordul ilyen a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!