Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van olyan elvált anyuka, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan elvált anyuka, aki meg van elégedve a gyerektartás összegével?

Figyelt kérdés

Csak érdeklődöm, hogy mekkora az az összeg, amivel egy átlagos anyuka elégedett lenne?

Reális összegeket írjatok. Köszi

2012. márc. 23. 15:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én havi 110-ből 60-at adok két gyerekre és az anyjuk elégedetlen. 180-at akar. Ehhez havonta kellene kölcsönt felvennem, de őt ez nem érdekli, mert amikor házasok voltunk akkor 400-at kerestem és szerinte neki az akkori jövedelmem szerint kellene hogy fizessek.
2012. márc. 23. 16:47
 12/16 A kérdező kommentje:

Nőként nem lenne pofám többet elfogadni egy gyerekre 30 ezernél. (meglátszik hogy nincs gyerekem, de nem tudom milyen költségei vannak egy gyereknek)

Amíg nagyon kicsi, pelenka + tápszer meg ruhák. Oké, nem 2 fillér. Bölcsis korára már bőven megeszi azt amit mi, és a bölcsi sem 20-30 ezer ft (nálunk legalábbis).

Ja és ugye aki a gyerekét egyedül nevelő anyuka ilyen meg olyan kedvezményeket kap. Így tényleg nem étrem, mire fel akarnak egyes anyukák 50-60 ezret egy gyerek után elkérni.

Persze ez csak az én véleményem. :)

2012. márc. 24. 12:41
 13/16 anonim ***** válasza:

Addig míg a bíróság nem ítélte nekünk a gyermeket, 110.000ft-ot fizetett párom önként, plusz maradhatott a lakásban a volt feleség. Ez nem volt elég neki,és bíróságra vitte az ügyet, hogy 200.000 ftot akar. bíróság lecsökkentette havi 60.000 ft-ra a tartásdíjat. Anyuka belebolodult, jött a szemétkedés, terror stb.

Fél éve nekünk ítélte a bíróság a kislányt. 27 éves nő, 33 éves apuka, 7 éves kislány! Szépnapot :)

2012. márc. 24. 15:18
 14/16 anonim ***** válasza:
11-es. 110 ezerből miért fizetsz 60 ezer ft-ot? ezt bíróság ítélte meg? Kétlem. 180.ezret szeretne? Hú én is sok mindent szeretnék! :) Szeretni máshol kell:)
2012. márc. 24. 15:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Én 40 ezret kapok két gyerek után. Amikor váltunk, ő jelölte meg ezt az összeget, én meg rábólintottam. Ha kevesebbet adna, arra is rábólintottam volna, mert elég jól keresek ahhoz, hogy el tudjam tartani a gyerekeket, akár apai segítség nélkül is..Szóval nekem a 40 ezer az reális összeg.
2012. márc. 24. 16:51
 16/16 A kérdező kommentje:
Vannak itt érdekes összegek.
2012. márc. 25. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!