Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek a férjemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a férjemmel?

Figyelt kérdés

Elakarok vàlni.

Mindezt mert a pàrom soha nincs itthon,pedig kicsi babànk van.

Ha el is megy,nem köszön,nem mondja hovà megy stb...

Nekem meg törvényeket àllit fel.

Legutobb ott telt be a pohàr hogy azt mondta édesapàm azért halt meg mert ilyen rossz nö vagyok(akkor 13 éves voltam,és ninc összefüggésben a halàla velem)

Nos elindultam a hivatalba hogy vàlopert beadjam.

Utközben kifujtam a levegöt,és inkàbb a baràtjàt kerestem fel,hogy beszéljen a pàrommal,mi a tervem.

Erre hazajövök,ö bevàsàrolt a hütöbe8mindent csak azt nem ami kellene)és lelépett.

Ma reggel ugyszintén köszönés nélkül,egyszerüen elment.

Nem vàltozik meg.

Azt tudni kell,külföldön élek.

Ha külön megyek töle,akkor neki fizetni kell,amire nem lesz képes mert hitelt vett fel.

Nem tudok vele leülni beszélgtni,ö err nem hajlando.

Hàzassàgi tanàcsado elöl elmenekülne.

Nagyon büszke,azt szeretné,hogy minden ugy legyen ahogy elképzelte:tehàt csavarog egésznap,nekem egy fillért nem ad,nem enged sehovà,ellenöriz hl vagyok,nem segit a gyereknevelésben,nem néz még egy darab rongynak sem,öntelt,egy széket meg nem mozditana,mellé nagyon csunyàn beszél.

Tegnap reggeltöl estig nem voltam itthon,mert egésznap sirogörcsöm volt,azt hittem,ennek hatàsàra csak egy picit de legalàbb màsabb lesz.

Tévedtem.

Mit tegyek?

Menjek mégis és adjam be a vàlopert?

2009. jún. 13. 11:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mielőtt hozzámentél, milyen volt? Ha ilyen volt azelőtt is, miért mentél hozzá? Ha őszinte vagy magadhoz, mit válaszolsz arra, hogy Te megtettél-e mindent annak érdekében, hogy szeressen otthon lenni? Szeretetteljes, kedves, barátságos az otthoni légkör? Igazi otthont teremtettél, amiben jól érzi magát? A gyereken kívül törődsz mással is? Vagy éppen túl sokat törődsz magaddal? Amikor reggeltől estig sírógörcsöd van és közben nem vagy otthon, akkor éppen hol vagy, hol a gyermeked? Biztos, hogy ez házassági probléma? Nem inkább zavart vagy attól, hogy a gyerek miatt nem élhetsz olyan szabadon mint régebben? Nem vagy inkább féltékeny, mert te nem járkálhatsz szabadon? Nem arról van szó, hogy belesüllyedtél egy jó kis kényelmes langyos önsajnálatba? Mielőtt a válás mellett döntesz, és mielőtt fillérre kiszámolod, hogyan járhatsz jól anyagilag, azt javaslom, vegyél elő egy nagy papírt és oszd ketté: jobb oldalra írd fel azokat a pozitív dolgokat, amiért hozzámentél és amiért vele élsz. A bal oldalra a negatívumokat (csak az önmagadnak adott őszinte válaszok után). Majd írd össze azokat a pozitív és negatív hatásokat is egy másik lapra, amelyekkel a válás után számolnod kell. Ezek összevetésével már tisztábban láthatod a helyzetet. És mielőtt bármit is teszel, próbálj meg higgadtan és tárgyszerűen beszélni a férjeddel arról, amiről már az esküvő előtt kellett volna: mit vár ő a házasságtól, mit vár tőled, hogyan akarja nevelni a gyermeketeket, hogyan képzeli a jövőtöket. Te is mondd el neki a gondolataidat ugyanezekről. És ha nem sikerül közös nevezőre jutnotok, csak akkor fogj bele a válásba. De tudjad, hogy akár egy békétlen rossz házasságnak, akár egy válásnak csak egyetlen veszetese lehet, és az a gyermek.
2009. jún. 14. 01:02
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben járok, csak náluk most jön a baba. Nem tudom, hol van, a telefonja mindig le van némítva, ocsmányul beszél, ha vmin kiakad, s ráadásul anyósom hergeli a leginkább, mert nem bírja elviselni, hogy a pici fia másra is számíthat.

A gyerek sem érdekli (noha terveztük). Egy vizsgálatra el nem kísért, még a rúgdolódása sem kelti fel a figyelmét.

Ma már elhatároztam, lépek innen, de nem bírom megtenni. Ráadásul a ház, amit építettünk még mindig az anyja nevén van (régi ház lett bővítve és teljesen felújjítva, amit korábban az anyja örökölt). Remélem, a belefordított pénzemet legalább visszakapom.

Szerintem nem lehet megmenteni se a Te házasságodat, sem az enyémet. Már én is végképp kivagyok, s nagyon féltem emiatt a kicsit...

2009. jún. 14. 15:53
 13/13 anonim válasza:

Az lenne a legesszerubb, hogyha valnatok...

Letezik ezer es ezer rendesebb ferfi a vilagon. Nyilvan semmit sem tudok meg a hazasagrol, de ugy elgondolkodtam, mit tennek, ha a helyedben lennek

2010. júl. 12. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!