Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy anyáék ne váljanak el?
Már lassan 7 hónapja szinte folytonos a napi veszekedés itthon .Nem tudok mit tenni ..teljesen kikészültem lelkileg .. de viszont csak anya akar elválni apa nem ..megmondom őszintén én sem szeretném hogy elváljanak ,de valahol örülnék mert ők is boldogok lennének ..és mindenki nyugodt ..!
Válaszaitokat előre is köszönöm !
Nagyon sajnállak, igazán rossz lehet.
Mi nem 7 hónapon, hanem ~20 éven keresztül veszekedtünk, igazán jó időszakok csak akkor voltak, amikor a fiam nagyon kicsi volt - bár szeretetteljes akkor sem volt a kapcsolatunk.
Nem voltunk egymáshoz valóak, de a fiam születése és felnevelése miatt együtt maradtunk.
Általánosítani nem lehet, hogy mi a jobb a szülők között: maradni vagy válni, mert minden páros másként éli meg a konfliktusait. Van, ami épít és van, ami rombol - mert még konfliktus vagy veszekedés is lehet építő, bármilyen furcsa.
A lényeg, hogy mi elváltunk, mert eljött a megfelelő pillanat.
Azóta mindketten boldogan élünk valaki másnak az oldalán, egymással jó kapcsolatban vagyunk, a nagykorú fiúnk mindkettőnknél jól érzi magát.
Ez csak egy példa volt.
Ha a veszekedés gyűlölködő, megalázó, személyeskedő, akkor nincs sok jó kilátás arra, hogy van értelme szülőknek együttmaradni.
Mióta elkezdtem kirándulni, azóta a problémáimat is másképp tudom kezelni: mindig azt képzelem el ha elégedetlen vagyok, amit a hegytetőn érzek - ahol nincsenek emberek és nincsenek gondok. Ezt az érzést meg tudom magamnak teremteni akkor is, ha nem vagyok hegytetőn. Probléma nem mindig van, csak ha ragaszkodunk hozzá :)
Szoktatok kirándulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!