Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszi be a párom a Viagrát ha nem akar szexelni?
Én olyan csajt tudok aki félrelép akiből aztán tényleg nem nézné ki senki. Ezek a dolgok gyakran nem ordítanak egy emberről.
Impotens volt, ezért kezdte el szedni?
a panadolt sem szabad szedni.
íme az én meglátásom, két lehetőség van
1. a párod súlyos gyógyszerfüggő (ez biztos)
2. a páros súlyos gyógyszerfüggő, és megcsal (ez meg valószínű).
hát lehet félrelép? :(
vagy csak önkielégítést akar végezni.
Talán nem biztos benne, hogy hat és cikinek találja... bár álló farokkal, esetleg fleizgulva én se mennék a zsüleimhez ha úgysem szexelek akkor nem venném be
bár pár óra kell míg hat
Szerintem nem csal meg, csak szimplán idióta.
Mondd meg neki, hogy ne szedjen gyógyszert csak ha muszáj, különben ez fog neki betenni.
Cseréld ki c-vitaminra vagy valamire a tablettákat :)) De tényleg beszélgess el vele, beszéljétek meg, hogy ezentúl nem szedi. Ha muszáj neki valamit bevenni akkor vegyél neki vitaminokat. Pl. magnéziumból napi 6 tablettát is be lehet venni, némelyik fajtából. Az kellően lefoglalná és akkor még venné be mellé reggel a rendes komplex multivitamint. Ez tönkre fogja őt tenni, és szerintem csak megszokásból szedi. El kellene vele beszélgetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!