Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért veszi be a párom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszi be a párom a Viagrát ha nem akar szexelni?

Figyelt kérdés
Ma speciel tudom hogy egész nap a szüleinél volt a párom, reggel mégis bevette a Viagrát. Egyszerűen nem értem.
2009. jún. 7. 21:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem impotens, csak azért szedi, hogy sokáig bírja akkor a szertől lesz majd az, mert hozzászokik.
2009. jún. 7. 22:34
 12/32 A kérdező kommentje:
valószínűleg már 10 éve szedi. DE 2 éve 100% jelenleg 5 levél van nála. Hát ha ez nem rászokás akkor mi???
2009. jún. 7. 22:45
 13/32 A kérdező kommentje:
Ja ő a panadolt is szedi minden nap mert állandóan fáj a feje. Fogalmam sincs mit gondoljak. Senki nem hinné el róla h megcsalna. Beszélgettem vele a régi kapcsolatairól.....volt egyszer valakivel 5 évig és nem csalta meg....persze ez nem bizonyíték és nekem az kellenne....
2009. jún. 7. 22:54
 14/32 anonim ***** válasza:
94%
Jómódú lehet! Nekem tényleg szükségem lenne rá, mert egy tévesen elvégzett urológiai műtét miatt "megváltozott a szervezetem", de nem engedhetem meg magamnak.
2009. jún. 7. 22:57
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan csajt tudok aki félrelép akiből aztán tényleg nem nézné ki senki. Ezek a dolgok gyakran nem ordítanak egy emberről.

Impotens volt, ezért kezdte el szedni?

2009. jún. 7. 23:15
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

a panadolt sem szabad szedni.

íme az én meglátásom, két lehetőség van

1. a párod súlyos gyógyszerfüggő (ez biztos)

2. a páros súlyos gyógyszerfüggő, és megcsal (ez meg valószínű).

2009. jún. 7. 23:41
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

hát lehet félrelép? :(

vagy csak önkielégítést akar végezni.

Talán nem biztos benne, hogy hat és cikinek találja... bár álló farokkal, esetleg fleizgulva én se mennék a zsüleimhez ha úgysem szexelek akkor nem venném be

bár pár óra kell míg hat

2009. jún. 8. 00:00
 18/32 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nem csal meg, csak szimplán idióta.

Mondd meg neki, hogy ne szedjen gyógyszert csak ha muszáj, különben ez fog neki betenni.

Cseréld ki c-vitaminra vagy valamire a tablettákat :)) De tényleg beszélgess el vele, beszéljétek meg, hogy ezentúl nem szedi. Ha muszáj neki valamit bevenni akkor vegyél neki vitaminokat. Pl. magnéziumból napi 6 tablettát is be lehet venni, némelyik fajtából. Az kellően lefoglalná és akkor még venné be mellé reggel a rendes komplex multivitamint. Ez tönkre fogja őt tenni, és szerintem csak megszokásból szedi. El kellene vele beszélgetned.

2009. jún. 8. 01:23
 19/32 anonim ***** válasza:
95%
ha már 10 éve szedi, akkor a párod függö. nem hiszem hogy megcsal. a panadol is drog és arra is rálehet szokni. jó lenne ha elbeszélgetnél a pároddal mihamarabb mert ennek nem lesz jó vége!
2009. jún. 8. 06:29
 20/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Biztosra akarok menni tovább fogom figyelni.
2009. jún. 8. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!