Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás esetén a házasság alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás esetén a házasság alatt felgyűlt tartozás is osztódik kétfelé?

Figyelt kérdés
Ha az egyik fél tanulmányai miatt tartozás maradt fenn, azt válás után ki fizeti?(nem diákhitel, nem hitel, csak tartozás)
2012. febr. 29. 11:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Na ja, csakhogy nem én, hanem főleg őmiatta nem lett belőle semmi, ugyanis szeretője lett, és itthagyott a gyerekekkel.Ezután már nem utazhattam az egyetemre, mert nagyon messze van, és nincs kire bíznom a gyerekeket. Átjelentkezni sem tudtam a tandíj miatt ,hogy helyben megpróbáljam folytatni. Szóval jogos volna, sőt, kártérítést is érdemelnék. Persze, sz.rik fizetni, lecserélt mint a mobilját, már kit érdekel, ha mi nyomorgunk.Fehér holló, te vagy nagy rakás sz.r vagy, vagy valaki igen megszívatott :D.
2012. márc. 1. 11:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nálunk ugyan ez volt, csak én nemcseréltem le senkire sem.Én támogattam a suliban, a gyermekekkel foglalkoztam, míg ő a számítógépen játszott. Nagyon sok pénzt belefeccöltünk a nagy semmiért ami csak a lustaságán múlott. Sőtt a főnöke is kimondottan támogatta az iskolában. Azzal is visszaélt.

Te , elnézést , áldozata vagy ennek. De akkor is lehetett volna passzív félévre menned, mert gonjaid vannak. Senki nem bántott volna. Én is járok suliba, és most kénytelen voltam passzívra menni. SAjnos én sokat áldoztam magamból is mint anyagilag és erkölcsileg azért, hogy ő haladjon. De visszaélt vele.

Amugy ,tényleg ha gondod van passzívra kell menni, mint kinlódni. Nekem az állami finanszírozásom úszott el az ő nagy semmijeért.

Szóval nálunk a kutya veszett meg legjobb dolgában.

Elnézést, hogy bántottalak , így talán jogos a problémád.De mindenképp a passzív félévet kell választani, ha gondod van, nem pedig kinlódni görcsösen, másrészt te is jól láttad, hogy nem fog menni nélküle.

2012. márc. 1. 15:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor sem hagy nyugodni. Azt írtad távolabb költöztél. Gondolom olyan helyre ahpl vagy családod vagy ismerőseid vannak. Másrészt a gyermekek iskolába vagy oviba járnak. Ez idő alatt le lehet vizsgázni. Szerintem , tapasztalat az oktatók is meg tudják érteni a gondod, és be mész például vizsgázni az után, hogy le rendezted a gyermekeket.Nekem inkább az tünt ki, hogy arra vagy kíváncsi, hogy válás után a diákhiteled közös lessz-e. Szóval az egyetemen is emberek dolgoznak akik meg tudják érteni egy bajba jutott anya gondjait. Persze az is igaz, hogy ha nem tudsz tanulni a problémáid miatt addig is egy két vizsga sikerülhet de a passzív félév még ott van akkor is.
2012. márc. 1. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!