Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén a házasság alatt felgyűlt tartozás is osztódik kétfelé?
Ne haragudj, de nálunk ugyan ez volt, csak én nemcseréltem le senkire sem.Én támogattam a suliban, a gyermekekkel foglalkoztam, míg ő a számítógépen játszott. Nagyon sok pénzt belefeccöltünk a nagy semmiért ami csak a lustaságán múlott. Sőtt a főnöke is kimondottan támogatta az iskolában. Azzal is visszaélt.
Te , elnézést , áldozata vagy ennek. De akkor is lehetett volna passzív félévre menned, mert gonjaid vannak. Senki nem bántott volna. Én is járok suliba, és most kénytelen voltam passzívra menni. SAjnos én sokat áldoztam magamból is mint anyagilag és erkölcsileg azért, hogy ő haladjon. De visszaélt vele.
Amugy ,tényleg ha gondod van passzívra kell menni, mint kinlódni. Nekem az állami finanszírozásom úszott el az ő nagy semmijeért.
Szóval nálunk a kutya veszett meg legjobb dolgában.
Elnézést, hogy bántottalak , így talán jogos a problémád.De mindenképp a passzív félévet kell választani, ha gondod van, nem pedig kinlódni görcsösen, másrészt te is jól láttad, hogy nem fog menni nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!