Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás esetén a házasság alatt felgyűlt tartozás is osztódik kétfelé?
Általában a tartozás is két felé megy,ha közös érdekből keletkezett a tartozás.(pl: lakásvásárlás,nászút stb)
Ha azért van tartozás mert az egyik fél tanulmánya miatt,akkor egyértelmű,hogy neki kéne kifizetnie,hiszen a válóper után ,csak ő fogja tudni a tanulmányi végzettségét kamatoztatni.
Miért, mit lépett a voltod?Talán látta, hogy le se sz..d, és nem feccölt a semmibe pénzt, most meg nyakadon van.Miért nem lehetett el végezni?
Hogyan lehet tartozni egy egyetemnek. Volt lehetőséged gondolom befejezni , elvégezni. Ezt imádom, hogy mindig más a hibás. Te jártál oda , te irányítottad a dolgaid.Rajtad múlt. El kellene már egyeseknek gondolkodni, hogy ők a felelősek tetteikért.
Amugy mennyire jutottál volna előbre az egyetemmel. Biztos sokra, főleg gyermek esetében. Nem mindegy a minimál bér, vagy jó fizetés, prémium. Az apa mit áldozott azért, hogy oda járj, gondolom sokat. Mert nem azt mondta, hogy tied a fakanál, s egyébb, agyermeknevelés, ha nem , hogy tanulj. Gondolom nem ok nélkül, látta benned a lényeget, azt aki vagy. Most ajnározol az anyagiakon, valószínű erlölcsi oldala is van.
Ne , hogy még az apa legyen azért is a hibás, hogy oda jársz.
Végezd el.
első vagyok.Látom szépen le lettem pontozva,pedig nem sértegettem,nem kritizáltam senkit.
Csak elmondtam azt ami ilyenkor szokott lenni.
Ezt is le lehet pontozni,de akkor is elmondom:
Ha diákhitel a te neveden van,akkor az nem megy felesbe.A diákhitel teljes összege a te tartozásod marad.Ezt neked kell kifizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!