Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Őszinte vagy csak azt mondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszinte vagy csak azt mondja amit hallani akarok? Honnan tudom, hogy megcsal e? Hogy teszteljem le?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 1.5 éves kapcsim.Pusztán kalandnak indult szerelem nélkül a dolog mindkettőnk részéről.Így is bánt velem a srác sokáig.Ennél fogva komoly dolgok szóba se jöhettek.Ráadásul közölte, hogy se gyereket nem akar se esküvőt vagy mást!Én bele szerettem a pasiba és ide is cuccoltam hozzá.Ő akarta így első sorban.Mostmár fél éve lakom itt.A haverjai szerint kényelemből akarta mert gondoskodok róla. Mostanába sokat veszekedtünk mert nem bízik bennem az exe miatt meg mert féltékenykedik folyton. 3 hete volt egy nagy balhénk a féltékenysége miatt.Itt hagytam, de vissza sírt. Azóta azt mondogatja, hogy szeret meg legyen gyerekünk. De én félek, hogy csak azért mondogatja mert tudja,hogy én ezt akarom hallani mert én már az elején el mondtam neki, hogy én előbb utóbb szeretnék családott. Ő kerek perec meg mondta, hogy neki nem kell több gyerek és nem is lesz. Ezt hajtogatta eddig és érveket is mondott. Mióta vissza jöttem ez a téma. Gyereket akar. Gumit se hajlandó húzni, hogy össze jöjjön. Én félek, hogy csak azt mondja amit hallani akarok. A másik baj, hogy szerintem férre is lép. Nagy nő csábász volt mindig. Most is végzett 1 kor a munka helyén, de még nincs itthon! Hogy teszteljem le vagy derítsem ki hogy jók e a megérzéseim. Én adnék neki egy esélyt, de mostmár vakon nem hiszek neki. Ha gyereket vállalnék vele,nyugodt szívvel akarom tenni. ÉN 32 éves vagyok ő meg 38! Írjatok.
2012. febr. 21. 16:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Sajnos ő messze dolgozik.követni nem tudom. felhívom kérdezem válaszol, de vagy igaz vagy nem. 13-kor végzett és még most sincs itthon. Egyébként kötetlen a munkaideje. Soför. Végez ahogy kész van. Az előbb beszéltem vele. álítólag még egy kollegáját kell várnia. A fura, h csak mostanába vannak ilyenek. Pár hete! Eddig sose maradozott ilyen sokáig. A neten újabban törli az előzményeket.Régen sose tette.Ja kötelezően minden nap fent lóg a neten. Ez is pár hetes dolog. Előtte néha fel ugrott jött e levele. Kb 10 percre. Most órákig nyomja. És mindig a facebookon lóg. Tegnap előtt oda léptem hirtelen. Olyan sebességgel zárta be, h ki se lépett.Én láttam, h egy csinos nőt nézegetett a facén és valakivel chatelt. nem szóltam. Nem akarok húlyét csinálni magamból. Bizonyíték kell. De hogy?
2012. febr. 21. 17:55
 12/20 anonim ***** válasza:

A bizonyítékok, a megérzéseid.

Ha rendben van egy kapcsolat, ilyen kételkedés nincs.

2012. febr. 21. 17:58
 13/20 A kérdező kommentje:
Ismer. Sajnos nyitott könyv vagyok neki így könnyen tud manipulálni. Az ösztöneim azt súgják valami nem kerek.Hogy nem őszinte és nem szívből vágyik gyerekre mert szeret. Nem eshetek teherbe bármennyire is vágyok egy picire.Sőt. Tudnom kell az igazat mert ha csak azért akarja a picit, h megfogjon akkor nem akarok vele lenni. Senki nem játszhat ilyen komoly dologgal csak a saját félelme miatt. Hs meg csal akkor nincs értelme már együtt lenni mert érzések vannak. Sosem nyitott kapcsolat volt, de mióta együtt élünk el is várom ahogy ő is, h ne legyen harmadik fél.
2012. febr. 21. 18:01
 14/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, sajnos ha rendben van egy kapcsolat az órákon belül megromolhat, pontosan azért, mert nagy a kinálat! Igen és vannak,akik belemennek a csábitás hatalmába, ha még utána meg is bánják.
2012. febr. 21. 18:03
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
32 éves létedre elég butának tartalak az írásod alapján.
2012. febr. 21. 18:04
 16/20 A kérdező kommentje:
sajnos a megérzéseimre nem merek támaszkodni mert volt már, h nagyon be csapot.meg én szerelmes lettem és szükségem van valami biztos dologra.
2012. febr. 21. 18:04
 17/20 A kérdező kommentje:

Aki BUTÁNAK tart ez annak szól! ! !

Azért mert valaki 32 éves még el bizonytalanodhat. Attól még nem buta. Mivel nem volt 20 pasi az életembe max nincs elég tapasztalatom. Elég szolid életet éltem eddig is és nem cserélgettem a pasikat úgy mint más a zokniját. Szerintem sokkal butább az aki a helyett, hogy segíteni próbálna csak megpróbál sértegetni valakit akit nem is ismer.Azért köszönöm a kommented!

2012. febr. 21. 18:10
 18/20 A kérdező kommentje:

Még annyit a le butázóknak!

Ide olyan emberek írnak akik valamilyen segítéget próbálnak kérni.Vagy olyanok akik segíteni próbálnak valamilyen módon. Ha nem tudsz segíteni valakin akkor egyszerűen csak bántod.Ez alapján azt kell gondolnom, h neked is kell valamilyen segítség.

2012. febr. 21. 18:17
 19/20 anonim ***** válasza:
38 évesen nem akar komoly kapcsolatot?Aztán hirtelen meggondolja magát? Netán már van is otthagyott család mögötte? Amiket írtál (levelezés egész nap, facebook), az alapján tényleg nagyon gyanús a dolog, én mindenképp halasztanám a baba-dolgot, és megpróbálnék megbizonyosodni,tényleg csal-e(nálunk épp ilyen jelek voltak, és bizony csalt...).Valamit titkol, ha nem is megcsalás ez a valami, rosszat sejtet...
2012. febr. 21. 21:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Másfél éves kapcsolatra NEM SZABAD gyereket vállalni. Főleg nem úgy, hogy rengeteg a bizonytalan tényező. Valamiért megijedt hogy elhagyod, és ezért manipulál. De képzeld el a szitut, hogy szülsz és utána, vagy még előtte, közben megcsal. Ezt a kockázatot nem vállalhatod. Szerintem nem te vagy buta, ahogy egy kommentelő írta, én inkább csak naívnak látlak. A buta inkább a barátod. Képes bevállalni egy nem kívánt gyereket csak azért hogy mellette maradj, mert mondjuk ez kényelmes neki. Közben meg neten ismermerkedik, gyanús dolgokat csinál, talán csajozik, akkor mi a fenének neki gyerek. Csak azért hogy mondhassa majd ha szültél hogy de jól csőbe húzott. Magát is csőbe húzza ha nem annak csinál gyereket akivel le akarja élni az életét bizalomban hűségben. Mert ha ezt akarná akkor nem lépne félre, vagy nem lenne szüksége ilyen gyanús dolgokra. Szóval nehogy szülj neki. Ha normalizálódik a helyzet, akkor talán. Kb pár év múlva, addigra eldől hogy együtt vagy külön. Még olyanok is szétmennek néha akik tényleg közösen akarták a babát, hát még ilyen bizonytalan szituban mint ti. Okos légy, és ne hagyd magad manipulálni!
2012. febr. 22. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!