Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ketten könnyebb? Mi a véleményetek?
Ezt neked kell eldönteni, hogy szükséged van-e rá.
Ugye nem vagy már mai csirke. fiataloknak mondjuk majd találsz valamit, de szerintem 40 évesen sem vagy annyira öreg hogy ne találj valakit akivel boldog is lehetsz.
A férjed 14 évve idösebb, mondhatni öreg már melletted, neki már sokkal valós´zínütlenebb hogy talál valakit.
Kérdés te ragaszkodsz csak hozzá, vagy van értelme még a kapcsolatotoknak?
Az a baj, hogy nincs önbizalmad, nincs elég hited, mellesleg eléggé alább adtad:
"Nálam a megcsalás nem a fizikális együttlétnél kezdődik!!!"
Ez a megcsalás vége. Ennél csak kisebb dolgok vannak.
Akkor gondolod helyesen ezt, ha te is rendszeresen félrelépsz...de ha nem, akkor azt jelenti, hogy nem hiszel magadban és egy mozgatható bábu vagy aki megalkuvó lett, és ezáltal boldogtalan.
A pasid zsarol és kihasznál:
"férjem 54 éves aki nem örül nekem , hanem feltételeket szabott , hogy mit kell nekem teljesíteni azért , hogy szeretetet kapjak .Főzés,munka mert az természetes 12,5 órát dolgozom. Ja igen és én nem tudom biztosítani a nyugalmat a meleg családi fészket! "
Gondolom észrevette hogy annyira megalkuvó papucs lettél, hogy már egy kis mosolyért is "mindent" meg kell tenned. azért ez elég ciki hOgy egy 40 éves nő ide jut ÖNSZÁNTÁBÓL!!!!
Miért tűröd azt, hogy mosogatórongyként kezeljenek? Csak nem a pénzért????
Te miért nem mondod neki, hogy semmit nem kapsz tőle, se melegséget, se szeretetet, se jó szexet semmit! csak a sok negatívumot: lenézés, kritériumok...stb...
Ha a pénzével válaszol, akkor mondd meg neki, hogy a pénz nem old meg semmit! Neked más kell! Egy igazi férfi! És ha nem kapod meg, akkor keresel!
Egy érett egyéniség legalább így érvel, de egy még érettebb nem siránkozik, hanem keres egy férfit!
Amúgy meg pasi nélkül is frankón lehet élni, sőt a nők 90%-a boldogabb a gyerekeivel, és egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!