Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit mennyiben változtatott meg a válás?
először szar volt , de mivel utánna találtam meg életem párját, szerintem jobb emberré váltam.
egy kiabálós ,veszekedős önző f..szból- egy nyugodtabb ,toleránsabb, és jobb f...sszá váltam:)
viszont , kellett egy igaz nő segítsége !
tehát, ne maradj egyedül.
egyedül csak rosszabbá válhatsz,hiszen nem lessz kinek javulnod :):)
Kevésbé vagyok naív. Imádom a páromat, első gyerekünket várjuk, mégsem állok úgy a kapcsolatunkhoz, hogy egy életre szól. Persze, ha így lesz, örülni fogok, de nem támasztok ilyen fajta elvárást magunkkal szemben. Már nem gondolom úgy, hogy tragédia az, ha véget ér egy kapcsolat. Nem érzem már úgy, hogy olyan rossz az, ha az embernek több párja van élete során. (persze nem egyszerre) Megmaradtam abszolút kapcsolatpárti, házasságpárti embernek, de úgymond nyitottabb lettem ilyen téren és nem mondom ki kerek-perec, hogy végleges, mert nem tudhatjuk...
Ja és bár ugyanúgy házasságpárti vagyok, mégsem érzem szükségét, hogy összeházasodjunk a párommal. Érdekes módon most e nélkül is biztonságban érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!