Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kit mennyiben változtatott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit mennyiben változtatott meg a válás?

Figyelt kérdés
Én azóta sok dolgot másképp látok.
2009. jún. 3. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

először szar volt , de mivel utánna találtam meg életem párját, szerintem jobb emberré váltam.

egy kiabálós ,veszekedős önző f..szból- egy nyugodtabb ,toleránsabb, és jobb f...sszá váltam:)

viszont , kellett egy igaz nő segítsége !

tehát, ne maradj egyedül.

egyedül csak rosszabbá válhatsz,hiszen nem lessz kinek javulnod :):)

2009. jún. 3. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
A barátnő anyja egy önző, csak magával foglakozó megkeseredett, bekattant, raplis, idegbeteg asszonnyá változott.Pedig van pasija.
2009. jún. 3. 13:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Kevésbé vagyok naív. Imádom a páromat, első gyerekünket várjuk, mégsem állok úgy a kapcsolatunkhoz, hogy egy életre szól. Persze, ha így lesz, örülni fogok, de nem támasztok ilyen fajta elvárást magunkkal szemben. Már nem gondolom úgy, hogy tragédia az, ha véget ér egy kapcsolat. Nem érzem már úgy, hogy olyan rossz az, ha az embernek több párja van élete során. (persze nem egyszerre) Megmaradtam abszolút kapcsolatpárti, házasságpárti embernek, de úgymond nyitottabb lettem ilyen téren és nem mondom ki kerek-perec, hogy végleges, mert nem tudhatjuk...

Ja és bár ugyanúgy házasságpárti vagyok, mégsem érzem szükségét, hogy összeházasodjunk a párommal. Érdekes módon most e nélkül is biztonságban érzem magam.

2009. jún. 3. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én lelkemet összetörte teljesen. (Kitalálható, hogy nem én akartam elválni.) Aztán a sebek behegedtek, most erősebb vagyok és megértőbb másokkal. Van új párom is, aki jobban szeret. (Ezt persze nehéz mérni, de úgy is azon múlik, én mit érzek.) Én pedig szeretem Őt is, meg az előző páromat, a fiam anyját is. Másképp. Ma már tudom, hogy ez így működik. Aki nem kap sebeket, az nem is sokat fejlődik élete során. Aki kap, csak nem sikerül azokat begyógyítania magában, az pedig ugyanazokat a köröket futja le újra meg újra. Nincs más jó módszer, mint megélni, átélni és túlélni. Az ember egy idő után már szeretheti is a hegeket. Csak hagyni kell a sebeket begyógyulni, nem nyalogatni állandóan.
2009. jún. 4. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!