Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki volt mar ilyen helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt mar ilyen helyzetben? Vagy ki tapasztalt a környezeteben ilyesmit? Mi a jelenlegi allapot? A parom volt felesegeröl van szo, a gyerekekröl, a paromrol es rolam.

Figyelt kérdés
Nagy szerelem a mienk, megsem lehet felhötlen, mert a paromnak hianyoznak a gyerköcei, amit maximalisan meg is ertek. Ezzel meg együtt tudnank elni, ha amugy minden rendben menne. A volt feleseg, akivel, bar tavaly ota együtt elek a parommal, semmifele kontaktom nem volt, egy Hello nem hagyja el a szajat, amikor a mi hazunk ajtaja elött all es raköszönök. Ahol anno ö meg a parom lakott, de onnan szelsebesen elköltözött tavaly, mikor en összebutoroztam a parommal. Persze gyülöl, ez nem is zavar. Elmeletileg miattam lett vege a kapcsolatuknak, gyakorlatilag pedig azert, mert csak a "gyerekeknek elt", es akarmit tett a parom, ra se bagozott, csak flegmazott, es labtörlökent kezelte, holott anno szerelemböl hazasodtak. A paromnak rossz a gyomra, erre csak zacskos kajat kapott, ha kapott, a gyerekek szinten csak mükajat esznek, igazabol nem törödik senkivel, csak magaval, manipulalja es kisajatitani akarja a körülötte levöket. Amikor a parom bejelentette, hogy elhagyja, csak az erdekelte, hogy fenn tudja tartani az eletszinvonalat. Ami eleg magas. Engem gyülöl, mert "elvettem a ferjet", a legnagyobb lany, 11 eves, retteg tölem, es gyülöl, pedig sosem talalkoztunk. A ket kisebb befolyas alatt van, az egyik 6 a masik 8 eves, szeretik az apjukat, engem is megszerettek, nyakamba ugranak, meg ölelgetnek legtöbbször, ha jönnek, de van, hogy olyan gyülölet es ironia jön a 6 evesböl iranyomba, hogy azonnal tudom, ez nem a mi kettönk kapcsolataval kapcsolatos, hanem az anyja es a nagyobbik növere viszonyulasarol iranyomba van szo. Parom igyekszik jo apa lenni arra a keves idöre, amit együtt van a gyerekekkel, mindennap hivja öket telefonon, amikor lehet, meglatogatja öket, rendesen fizet mindent, rossz szot nem szol az anyjukrol nekik, hozzateszem, en sem. A nö kiköteseket tesz: Ha en itt es ott megjelenek, akkor a legnagyobb lany nem megy el. Amikor a hazat eladta a paromnak, akkor ki akarta kötni, hogy sosem lehet a haz a nevemen, mindent a gyerekek kell, hogy kapjanak. A gyerekek elött hülye ribancnak hiv, ami leginkabb ra lenne lassan jellemzö. :/ A hazban, ahol most lakunk, fiatalkori kepeket hagyott ott magarol fürdöruhaban, meg esküvöi kacatokat, üdvözlökartyakat. Paromat annyira nem hatja meg az egesz, de engem rohadtul zavar. Olyan erzesem van, mintha ugy akarna visszakapni a paromat, hogy engem modszeresen ki akar iktatni. Paranoias vagyok? Voltatok mar ilyen helyzetben, vagy lattatok mar hasonlot? Minden tanacsra, velemenyre nyitott vagyok. Köszönöm.
2012. febr. 6. 12:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

7. Anyukanak anyagi gondjai nincsenek, nem is lesznek. Bejaronöje van, meg kerteshaza, lakoautoval. Nem is ez a lenyeg. Nem sajnalom töle. Nem erdekel se a penze, se az, hogy mennyit fizet a parom utana. Nem a penzeert vagyok vele együtt. A nö: Felölem utalhat, nem az a baj, hanem, hogy a gyerekeket is belekavarja ebbe. Tudod, a gyerekeket kevesbe viseli meg a valas, ha a parkapcsolati vitakba nem kavarjak bele, sokkal könnyebben elfogadjak az uj helyzetet, bar nem optimalis, jol tudom, ha mind az apa, mind az anya kepes felülemelkedni a serelmein.

8. Köszönöm!

2012. febr. 6. 17:09
 12/20 A kérdező kommentje:
Jah, 7.-nek meg: a gyerekekkel valo kapcsolattartasat mindig tamogattam, söt!: ök nem tehetnek semmiröl, es a parom sem a gyerekeitöl, hanem a felesegetöl valt el. A gyerekeit nagyon szereti!
2012. febr. 6. 17:12
 13/20 anonim ***** válasza:
8%
Nem akarlak bántani, de te mire számítottál? Miattad kilépett a férje a kapcsolatból, minthogy megoldják a problémát.Az, hogy a gyerekek nevére akar dolgokat teljesen életszerű, és az is, hogy 1-2 dolga ott maradt.Én a szülés után depis voltam, amit a páromon töltöttem ki, mégis normális volt és megoldottuk... De ha becsajozott volna, én se ujjonganék az új nőre, nem is értem, hogy ezt nem tudod felfogni. Még ha nem érted hagyta volna ott ok, de így. A 11 éves kislány pedig már nagy, persze, hogy nem szeret téged. Nem is értem, hogy belelépsz egy ilyen kapcsolatba és azt hiszed, hogy zökkenőmentes és felhőtlen lesz.És az se lenne meglepő, hogy vissza akarja szerezni a párját. Szerintem nagyon sokat fogsz még szenvedni, kell ez neked. 3 gyerek az már komoly kapocs.
2012. febr. 6. 18:20
 14/20 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, inkabb magam keresek megoldast a problemamra. Itt szinte csak itelkezes zajlik, amire nem vagyok kivancsi. Van sajat jol bejaratott ertekiteletem.

Velemenyeket, tanacsokat szerettem volna a kialakult helyzettel kapcsolatban, de csak keves igazi jött. Azert nekik köszönöm az erdemi valaszt, a többieknek pedig, hogy raebresztettek, nem itt talalom meg a megoldast.

Szep napot mindenkinek! Üdv

2012. febr. 7. 08:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Jól lepontoztál, de nem baj. Ez az igazság, még ha neked nem jó akkor is. Én nem ítélkezem, de te összejöttél egy 3 gyerekes apukával.Ilyenkor nemcsak a gyerekeket és apukát kapod, hanem az exet is sajnos. Egy szép álom, hogy ex majd lenyugszik, csak sajnos nem ilyen egyszerű. Ezért írtam, hogy biztos ezt szeretnéd e, nem inkább egy olyan férfit, akivel problémamentesebb a kapcsolat, akinek nyugodtan szülhetsz te is.
2012. febr. 7. 12:29
 16/20 anonim ***** válasza:
81%

Abban a hazassagban, ahol egy harmadik fel is kozrejatszik, sosem a harmadik a hibas. A kedves anyukanak nem tetszik, hogy lecsereltek. Duhongjon, veszekedjen a volt ferjevel, szidja nyugodtan az uj baratnot!!!! DE!!!!! MILYEN ANYA AZ, AKI ELSZAKITJA A GYEREKEIT AZ APJUKTOL? A gyerekek nem tehetnek a szuleik ballepeseirol! Miert kell eszkozkent felhasznalni oket, hogy megkeseritse apuci uj kapcsolatat? Inkabb lehuznam magam a wc-n, vagy magamba allitanam a baltat, minthogy a gyerekemet felaldozzam a bosszumhoz! Szegyelheti magat minden no, aki anyanak nevezi magat es ezt teszi a gyerekeivel!!!!

Kerdezo: Miert nem koltoztok el onnan? En biztos nem lennek hajlando abban a hazban elni, ahol ok evekig laktak! A lathatast pedig minel hamarabb jogi uton rendezni kell, es mivel nem jelentessz veszelyt a gyerekekre, igy anyuka nem szabhatja meg, hogy ott lehetsz-e vagy sem.

2012. febr. 7. 12:39
 17/20 A kérdező kommentje:
15. Nem pontoztalak le, 50%-ot adtam, mert nem irtal semmi olyat, ami hasznalhato lenne, viszont a velemenyedet tiszteletben akartam tartani. A 16%-ot masoknak köszönheted.
2012. febr. 7. 15:55
 18/20 A kérdező kommentje:

16. Igen, nemcsak a ferfin mulik a dolog, a felrelepes egy következmenye a mar regota fennallo problemanak, amit nem tudtak közösen megoldani! A parom mar evek ota jelezte neki, hogy kicsit probaljon meg valtoztatni meg törödöbb lenni, de ra se bagozott. Ez lett az eredmenye. Senkinek sem optimalis. Lehet a harom gyerekkel magyarazni, de a nö heti negy napot dolgozik napi negy oraban, bejaronöt tartott, fözni nem fözött, anyamat alapul veve anno böven maradt volna ideje a ferjevel foglalkozni, ha akar.

Amiert odaköltöztünk a hazba, azert volt, mert az asszony bagoert akarta eladni, joval aron alul, mert lefoglalozott egy masik hazat a parom tudta nelkül, es a parom nem akart akadekoskodni, holott megtehette volna. A nö kikötötte az egyezkedesekkor, hogy ha többert adjuk el a következö 5 evben a hazat, mint amennyiert ö anno el tudta volna adni, akkor a felet keri. Kb. 8 millio forinttal kevesebbert akarta elkotyavetyelni. A paromnak ez az alomhaza, rengeteget dolgozott anno benne, erte, otthagyta volna a nönek es a gyerekeknek, de idegeneket nem szivesen latott volna benne. Ezert lakunk itt. Ö azt mondja, engem szeret, velem akar itt elni, nem zavarja, hogy anno itt eltek, mert az utolso idöszakban nem erezte mar otthonanak, kivülallokent elt itt.

2012. febr. 7. 16:06
 19/20 A kérdező kommentje:

16-osnak meg. Anyuka jol intezi, mert nem ö szabja meg, hanem ugy iranyitgatja a 11 evest, hogy ö ne tudja feldolgozni, igy nem ö keri, hogy ne jelenjek meg, hanem a gyerek kivansaga.

Amennyiben ez maskepp lenne, es szandekaban allna a nagylanyanak segiteni az apjaval valo kapcsolattartasaban, nem mondana mar januar vegen, hogy egy marcius vegi programon a nagylany nem jelenik meg, ha en is ott vagyok. :)

2012. febr. 7. 16:11
 20/20 anonim válasza:
81%
Egyetlen embert sem jogosít fel 3 gyerek (vagy 2, vagy 10, vagy akármennyi) arra, hogy a másik szülőt ezzel takarózva semmibe vegye.
2012. febr. 9. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!