Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt mar ilyen helyzetben? Vagy ki tapasztalt a környezeteben ilyesmit? Mi a jelenlegi allapot? A parom volt felesegeröl van szo, a gyerekekröl, a paromrol es rolam.
7. Anyukanak anyagi gondjai nincsenek, nem is lesznek. Bejaronöje van, meg kerteshaza, lakoautoval. Nem is ez a lenyeg. Nem sajnalom töle. Nem erdekel se a penze, se az, hogy mennyit fizet a parom utana. Nem a penzeert vagyok vele együtt. A nö: Felölem utalhat, nem az a baj, hanem, hogy a gyerekeket is belekavarja ebbe. Tudod, a gyerekeket kevesbe viseli meg a valas, ha a parkapcsolati vitakba nem kavarjak bele, sokkal könnyebben elfogadjak az uj helyzetet, bar nem optimalis, jol tudom, ha mind az apa, mind az anya kepes felülemelkedni a serelmein.
8. Köszönöm!
Azt hiszem, inkabb magam keresek megoldast a problemamra. Itt szinte csak itelkezes zajlik, amire nem vagyok kivancsi. Van sajat jol bejaratott ertekiteletem.
Velemenyeket, tanacsokat szerettem volna a kialakult helyzettel kapcsolatban, de csak keves igazi jött. Azert nekik köszönöm az erdemi valaszt, a többieknek pedig, hogy raebresztettek, nem itt talalom meg a megoldast.
Szep napot mindenkinek! Üdv
Abban a hazassagban, ahol egy harmadik fel is kozrejatszik, sosem a harmadik a hibas. A kedves anyukanak nem tetszik, hogy lecsereltek. Duhongjon, veszekedjen a volt ferjevel, szidja nyugodtan az uj baratnot!!!! DE!!!!! MILYEN ANYA AZ, AKI ELSZAKITJA A GYEREKEIT AZ APJUKTOL? A gyerekek nem tehetnek a szuleik ballepeseirol! Miert kell eszkozkent felhasznalni oket, hogy megkeseritse apuci uj kapcsolatat? Inkabb lehuznam magam a wc-n, vagy magamba allitanam a baltat, minthogy a gyerekemet felaldozzam a bosszumhoz! Szegyelheti magat minden no, aki anyanak nevezi magat es ezt teszi a gyerekeivel!!!!
Kerdezo: Miert nem koltoztok el onnan? En biztos nem lennek hajlando abban a hazban elni, ahol ok evekig laktak! A lathatast pedig minel hamarabb jogi uton rendezni kell, es mivel nem jelentessz veszelyt a gyerekekre, igy anyuka nem szabhatja meg, hogy ott lehetsz-e vagy sem.
16. Igen, nemcsak a ferfin mulik a dolog, a felrelepes egy következmenye a mar regota fennallo problemanak, amit nem tudtak közösen megoldani! A parom mar evek ota jelezte neki, hogy kicsit probaljon meg valtoztatni meg törödöbb lenni, de ra se bagozott. Ez lett az eredmenye. Senkinek sem optimalis. Lehet a harom gyerekkel magyarazni, de a nö heti negy napot dolgozik napi negy oraban, bejaronöt tartott, fözni nem fözött, anyamat alapul veve anno böven maradt volna ideje a ferjevel foglalkozni, ha akar.
Amiert odaköltöztünk a hazba, azert volt, mert az asszony bagoert akarta eladni, joval aron alul, mert lefoglalozott egy masik hazat a parom tudta nelkül, es a parom nem akart akadekoskodni, holott megtehette volna. A nö kikötötte az egyezkedesekkor, hogy ha többert adjuk el a következö 5 evben a hazat, mint amennyiert ö anno el tudta volna adni, akkor a felet keri. Kb. 8 millio forinttal kevesebbert akarta elkotyavetyelni. A paromnak ez az alomhaza, rengeteget dolgozott anno benne, erte, otthagyta volna a nönek es a gyerekeknek, de idegeneket nem szivesen latott volna benne. Ezert lakunk itt. Ö azt mondja, engem szeret, velem akar itt elni, nem zavarja, hogy anno itt eltek, mert az utolso idöszakban nem erezte mar otthonanak, kivülallokent elt itt.
16-osnak meg. Anyuka jol intezi, mert nem ö szabja meg, hanem ugy iranyitgatja a 11 evest, hogy ö ne tudja feldolgozni, igy nem ö keri, hogy ne jelenjek meg, hanem a gyerek kivansaga.
Amennyiben ez maskepp lenne, es szandekaban allna a nagylanyanak segiteni az apjaval valo kapcsolattartasaban, nem mondana mar januar vegen, hogy egy marcius vegi programon a nagylany nem jelenik meg, ha en is ott vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!