Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyhatja-e az ember a házastársát a szerelem elmúlása miatt?
A párkapcsolati hűség hosszú távon nem tűnik könnyűnek.
A társadalmi elvárások ezért ma már nem olyan "szigorúak"... Mennyire tartjátok kívánatosnak az életre szóló elköteleződést?
Szerintem (!) elég nagy görénység kizárólag amiatt megszakítani egy kapcsolatot, mert az már nem lobog 110%-on. (Mármint ha egyéb baj nincs köztetek.)
Tudomásul kell venni, hogy a szerelem maga, mint felfokozott állapot SOHA NEM TART ÖRÖKKÉ!!! Egy-két-három év alatt finoman kihűl. Innentől felvilágosultság és intelligencia kérdése, hogy át tud-e alakulni szeretetté és harmonikus egymáshoz tartozássá, vagy kétévente lehet cuccolni és újra hajszolni a szerelmet, a lobogást, ami megint nem fog egy időnél tovább tartani. Egy szeretetteljes kapcsolat, ha már kihűlt a lobogás, akkor is ad egy közös biztosnágérzetet, összetartozást, erőt, hátteret, stb. Sokan szeretnek papolni a felnőttes gondolkodással kapcsolatban. Na szerintem a felnőttség ott kezdődik, hogy nem kilóra mérjük a kapcsolatot és nem kizárólag addig maradunk együtt valakivel, amíg "viszket odalenn", aztán fel is út, le is út.
Engem mindig meghat, amikor látok hallok róla, hogy valakik ezüst meg aranylakodalmat ülnek és ismerik egymás kis apró rezdüléseit és úgy érzik, hogy egymásnak teremtették őket. Ez az igazán szép és romantikus, nem a fehér ló és a vörös rózsa. Ezek csak felszínes dolgok.
SEMMIKÉPPEN NEM
Miért mert azzal ásó és kapa nem is de a big god figyel.Ha nem bánsz feleddel akkor te se érzed jól magad.Tehát hogy jól érezzem magamat nem válok el.Na meg oott van isten aki figyel és gyűlöli a válást.Ergo ne válj el ha nem muszály
A másodiknak üzenem
Remélem nem lesznek gyerekeid és nem örökíted tovább ezt a beteges felfogást. Most én kb. plázapcsának képzellek el. Szerintem az is vagy. Semmit nem fogsz elérni az életben. Egy undorító szuka vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!