Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elhagyhatja-e az ember a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyhatja-e az ember a házastársát a szerelem elmúlása miatt?

Figyelt kérdés

A párkapcsolati hűség hosszú távon nem tűnik könnyűnek.

A társadalmi elvárások ezért ma már nem olyan "szigorúak"... Mennyire tartjátok kívánatosnak az életre szóló elköteleződést?

2012. jan. 30. 22:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nem, mert akkor meg sem állna soha a következőnél is elmúlna a szerelem egy idő után. Erre találták ki a jól bevált szeretőt:))
2012. jan. 31. 13:02
 12/18 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem (!) elég nagy görénység kizárólag amiatt megszakítani egy kapcsolatot, mert az már nem lobog 110%-on. (Mármint ha egyéb baj nincs köztetek.)

Tudomásul kell venni, hogy a szerelem maga, mint felfokozott állapot SOHA NEM TART ÖRÖKKÉ!!! Egy-két-három év alatt finoman kihűl. Innentől felvilágosultság és intelligencia kérdése, hogy át tud-e alakulni szeretetté és harmonikus egymáshoz tartozássá, vagy kétévente lehet cuccolni és újra hajszolni a szerelmet, a lobogást, ami megint nem fog egy időnél tovább tartani. Egy szeretetteljes kapcsolat, ha már kihűlt a lobogás, akkor is ad egy közös biztosnágérzetet, összetartozást, erőt, hátteret, stb. Sokan szeretnek papolni a felnőttes gondolkodással kapcsolatban. Na szerintem a felnőttség ott kezdődik, hogy nem kilóra mérjük a kapcsolatot és nem kizárólag addig maradunk együtt valakivel, amíg "viszket odalenn", aztán fel is út, le is út.

Engem mindig meghat, amikor látok hallok róla, hogy valakik ezüst meg aranylakodalmat ülnek és ismerik egymás kis apró rezdüléseit és úgy érzik, hogy egymásnak teremtették őket. Ez az igazán szép és romantikus, nem a fehér ló és a vörös rózsa. Ezek csak felszínes dolgok.

2012. jan. 31. 14:58
 13/18 anonim válasza:
Bennem is megfogalmazodott már ez a kérdés a lagzi elött,hogy képes leszek e leélni az életem egy férfi mellett,én is tartottam ettöl!Rájöttem utána igen képes vagyok,de a szerelem nem egy örök dolog ez változik,de a tisztelet ott marad a pároddal szemben!Soha nem volt más férfi akit igazán férfinek tekintettem csak a férjem!Másfél év házasság után rájöttem az én gondolkodásom az igazi,őt nem érdekelte,neki volt másik nő rajtam kívül.Míg én mindent megtettem érte ő megcsalt,kaptam az élettől egy nagy pofont,és a legdurvább a szerelem nagyon gyorsan visszatért!Szerted csak kellene valami ami újraéleszti!Persze nem egy olyan mint nálam!Kitartás menni fog
2012. jan. 31. 17:22
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha a másikra gondolunk csak akkor mi lesz velünk? Tegyük fel hogy valaki nem szerelmes már (na persze ilyenkor nem ez az egyetlen probléma már), akkor maradjon a párjával, nehogy megbántsa meg mert fogadalmat tett, noha lehet hogy ő meg szenved és nem érzi jól magát? Hát akkor ugyanott vagyunk, az egyiknek legalább rossz. De szerintem mindkét félnek rossz, mert a másik meg be van csapva és nem azt kapja amire vágyik. Nem azt mondom, hogy mindenki ilyen. Van aki enélkül is tud boldogan együttélni, vagy máshogy fogja fel. De ha valaki nem akkor azt miért kell lehordani? Nem azt mondtam, hogy aki nem ég 110%-on az hagyja el a párját. Én a szerelem elmúlása alatt a teljes elmúlást értem nem azt hogy már csak 99%...
2012. jan. 31. 20:18
 15/18 anonim ***** válasza:
jaja gondoltam hogy a sok hülye lepontoz..
2012. jan. 31. 20:48
 16/18 anonim ***** válasza:

SEMMIKÉPPEN NEM

Miért mert azzal ásó és kapa nem is de a big god figyel.Ha nem bánsz feleddel akkor te se érzed jól magad.Tehát hogy jól érezzem magamat nem válok el.Na meg oott van isten aki figyel és gyűlöli a válást.Ergo ne válj el ha nem muszály

2012. febr. 11. 16:21
 17/18 anonim ***** válasza:
Amúgy a szeretőt nem erre találták ki.Mert a szerető nem csak téged szeret hanem a pénzedet is.Szóval a szerető nem fog szeretni ha elválsz.Ellenben addig szeretni fog míg van pénzed és ha nincs utánna szerető majd mást.Szóval a szerető az az igazi méreg egy kapcsoltba.Házasságba meg egy finom alma amit ha megeszel meztelenül maradsz.
2012. febr. 11. 16:25
 18/18 anonim ***** válasza:

A másodiknak üzenem

Remélem nem lesznek gyerekeid és nem örökíted tovább ezt a beteges felfogást. Most én kb. plázapcsának képzellek el. Szerintem az is vagy. Semmit nem fogsz elérni az életben. Egy undorító szuka vagy :)

2012. márc. 12. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!