Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan éltétek meg a válást?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éltétek meg a válást? Mi most fogunk válni, nem bírjuk tovább együtt, vagyis én nem. Nincs közös gyerek.

Figyelt kérdés
Azt hiszem, nehéz időszak lesz. :(
2012. jan. 27. 09:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
33%

"Még nagyon szeretem, ő engem már nem. Ezért döntöttem úgy, hogy kilépek. Attól még nagyon fáj. Ez érthető, nem? És nem, nincs már esély, hogy jobb legyen, sajnos."

rinyálás és válás helyett próbáld akkor helyrehozni a házasságod és őszintén beszélni a férjeddel

2012. jan. 27. 22:03
 12/14 anonim válasza:
Ha el akarsz válni mert "nem birod" tovább akkor miért lenne nehéz idöszak nem ezt akarod?csak jobb lehet ha most rosz :)
2012. febr. 5. 18:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Kibékültünk és mindent megbeszéltünk. :)))

Köszönöm mindenkinek a választ, tényleg nem a rinyálás a megoldás!

2012. febr. 27. 10:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Nah:)gratulálok!!!!!
2012. febr. 27. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!