Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy dönt a bíróság gyerektart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dönt a bíróság gyerektartásdíj fizetésnél akkor, ha minimálbérre vagyok bejelentve de van nem hivatalos jövedelmem is? Ha a feleség tud róla, akkor azt is beleszámolják?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 08:20
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Az elköltözés mit jelenthet. Véglegesen vagy csak látogatóba megy valahová és néha hazajön váratlanúl egy napokra ellenőrzés képpen? Lakáshasználati pert akar indítani ha ide hozok valakit akivel együtt fizetném a rezsit. Le akarja záratni a saját és a gyerekek szobáját, hogy ne menjek oda be.3 szoba van összesen, egy szobába nem fog velem lakni senki. Nem értem és azt mondja hogy én szorítom sarokba őt. Ez lehet?
2009. máj. 28. 13:58
 22/28 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen adok a gyerekeknek, de a megitéltnél nagyobb összeget 100%-osan nem tudok biztosítani és nem szeretném ha beperelne mert nem fizetek annyit amit megigértem. Amit lehet megteszek. Valószinü, hogy csak hétvéi apuka leszek mert már van valaki más az életébe. Ha meg elvette a feleségemet a gyerekeimmel akkor válaljon az is be valamit. Én nem akartam hogy így legyen.
2009. máj. 28. 14:09
 23/28 anonim ***** válasza:
91%

<< A nők szeretnek visszaélni a csemetékkel és anyagilag a lehető legjobban kihasználni a helyzetet. De egy normális ember nem táncol úgy ahogy a feleség fütyül, csak a békés válás miatt. Kompromisszumot kell kötni és megbeszélni a dolgokat. De ha erre anyuci nem hajlandó, akkor nehogy már kiforgathassa a férfit, csak azért mert neki kulturáltan kell válnia a gyerek érdekében.>>

Ez egy nagyon jó megfogalmazás. A párom ebbe a helyzetben volt, isszuk is a levét a mai napig!

2009. máj. 28. 14:25
 24/28 anonim ***** válasza:
94%
Kié a lakás vagy hogyan oszlik meg?Kérd a hivatalos megállapitást és ha van pénzed pluszba adsz ha nincs akkor nincs.Ezt kell beosztani.
2009. máj. 28. 14:50
 25/28 anonim ***** válasza:
93%
kedves 14:25-ös, mi is ennek isszuk a levét, úgyhogy tapasztalatból írtam amit írtam. Nagyon szemetek tudnak lenni a nők, még akkor is ha ez a sok lepontozónak nem tetszik.
2009. máj. 28. 14:53
 26/28 A kérdező kommentje:
A ház 50,50%. Ha csak úgy kijelenti, hogy nem fizeti a fele rezsit de itt lakik. akkor van erre valami megoldás. Én fizetem mert nem akarom hogy elusszunk de közösen kell. Már azzal is fenyegetett hogy nem szál be a rezsibe mert neki nincs pénze.
2009. máj. 28. 14:58
 27/28 anonim ***** válasza:
94%
Én a helyedben minnél hamarabb megegyeznék vele a biróságon vagy ügyvéd előtt,hogy mennyit kell neki adnod az 50%-ért és zárat cserélnék!Olyan nincs,hogy ő elköltözik nem fizet rezsit de igényt tart két szobára.Akkor maradjon ő és fizessen ki téged.
2009. máj. 28. 15:06
 28/28 anonim ***** válasza:

"Ha meg elvette a feleségemet a gyerekeimmel akkor válaljon az is be valamit. Én nem akartam hogy így legyen."

Hát ez meg milyen duma??? Nem szégyelled magad??? A te gyerekeid, a te véred. Ezeket a gyerekeket nálad jobban senki sem támogathatná sem anyagilag, sem erkölcsileg. Nem a gyerekeiddel kezd az az ember, hanem az asszonnyal. Ne a gyerekeidet büntetsd ezért. Hát ember vagy te? És még a nők gonoszak. A férfiak meg gusztustalanok. Hát én megértem a feleséged.

2009. júl. 31. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!