Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig lehet egy apát megalázn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet egy apát megalázni tönkre tenni ugy hogy már az öngyikosság jár a fejében. Tényleg ekkora hatalmat lehet adni ehy nönek mert szűlt két gyeteket?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 07:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Na még egy picit. Ha valaki meg akar halni egy családos apa. Akkor ott már úgy mondják major depresszió alakult ki. Egy olyan élet érzés, amikor el vesztette a hitet. Tulajdon képp én is hiába szeretem a gyermekeim, s a feleségem. Kénytelen vagyok le mondani róluk. Amikor voltam kint náluk , a szülei engem okoltak , én voltam a hibás, stb, nem akarok többet oda menni. A feleségemnek mondtam, hogy mennyünk el a gyermekekkel semleges helyre, de nem. Magyarán mondva az amire föl tettem az életem el veszett, el veszett a hitem. Sajnos tudatosan is lehet valaki öngyilkos. Ráadásul ilyenkor nem is sok ekll hozzá. Meg kapom a bíróságtól , hogy be adta a feleségem a válót, mert én nem akartam, ez hosszú lenne, lehet, hogy akkor. Van , hogy valakin nem látjuk, de közben ez jár a fejében. És már nem azért, hogy sajnálják, hogy a felesége és közte rendbe legyen minden, ha nem élet érzés.

Az is biztos, hogy egy nőre rá nyomja a pecsétet ha mellette valaki öngyilkos lessz.

2012. jan. 21. 06:38
 22/24 anonim ***** válasza:
Én ugy vagyok ezzel, hogy minek legyek majd alkoholista, az is öngyilkosság, csak ha bele halsz akkor még azt is mondják, hogy elitta az életét, senki sem fogja tudni, hogy miéert. A leg jobb ha tudod mi vár rád, gyorsabban le tudni.Nem azért élünk, hogy szenvedjünk egész életünkben. Na ez a gond amikor valaki így ír mint én, holnap meg lehet, hogy föl sem kel.
2012. jan. 21. 06:56
 23/24 anonim ***** válasza:
Ja, az én feleségem még örülne is ha végem lenne. Milyen jó lenne neki. A két gyerek örökölne egy házat. Ami fölött ő is rendelkezik. Láttam már olyat aki csellel el adta a gyermekeitől azt amit örököltek.
2012. jan. 21. 09:22
 24/24 anonim ***** válasza:

uh 56%-os lehet Neked nagy lelki gondjaid vannak :( Ne vedd sértésnek, de nagyon úgy tűnik :(

Egyébként a kérdésre válaszolva. Nem lehet hatalmat adni egy nőnek, mert szült 2 gyereket. Én elváltam az első gyerekem apjától, de MINDIG a lányom érdekeit vettem figyelembe. Az volt a fontos, hogy Ő érezze, hogy van apja is. Bármi gondom volt is az apjával soha nem tudott róla a lányom és az Ő kapcsolatukat nem befolyásolta, mert nem éltem vissza vele, hogy velem él a kislány. Ő is ugyanúgy az apja, mint én az anyja. A lányom már 19 éves és kiegyensúlyozott, tudja, hogy van anyja, van apja és az új férjemet is nagyon szereti. Nem tudtam volna bosszúlkodni a gyerekkel, csakhogy a volt párom orra alá borsot törjek, mert azzal a lányomnak ártottam volna. Viszont sajnos a környezetemben is nagyon sok olyan van, hogy a gyerek feje felett harcolnak és bosszulkodnak egymással a szülők. Ez a legnagyobb butaság. Egy értelmes ember nem tesz ilyet.

2012. jan. 22. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!