Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet egy apát megalázni tönkre tenni ugy hogy már az öngyikosság jár a fejében. Tényleg ekkora hatalmat lehet adni ehy nönek mert szűlt két gyeteket?
Na még egy picit. Ha valaki meg akar halni egy családos apa. Akkor ott már úgy mondják major depresszió alakult ki. Egy olyan élet érzés, amikor el vesztette a hitet. Tulajdon képp én is hiába szeretem a gyermekeim, s a feleségem. Kénytelen vagyok le mondani róluk. Amikor voltam kint náluk , a szülei engem okoltak , én voltam a hibás, stb, nem akarok többet oda menni. A feleségemnek mondtam, hogy mennyünk el a gyermekekkel semleges helyre, de nem. Magyarán mondva az amire föl tettem az életem el veszett, el veszett a hitem. Sajnos tudatosan is lehet valaki öngyilkos. Ráadásul ilyenkor nem is sok ekll hozzá. Meg kapom a bíróságtól , hogy be adta a feleségem a válót, mert én nem akartam, ez hosszú lenne, lehet, hogy akkor. Van , hogy valakin nem látjuk, de közben ez jár a fejében. És már nem azért, hogy sajnálják, hogy a felesége és közte rendbe legyen minden, ha nem élet érzés.
Az is biztos, hogy egy nőre rá nyomja a pecsétet ha mellette valaki öngyilkos lessz.
uh 56%-os lehet Neked nagy lelki gondjaid vannak :( Ne vedd sértésnek, de nagyon úgy tűnik :(
Egyébként a kérdésre válaszolva. Nem lehet hatalmat adni egy nőnek, mert szült 2 gyereket. Én elváltam az első gyerekem apjától, de MINDIG a lányom érdekeit vettem figyelembe. Az volt a fontos, hogy Ő érezze, hogy van apja is. Bármi gondom volt is az apjával soha nem tudott róla a lányom és az Ő kapcsolatukat nem befolyásolta, mert nem éltem vissza vele, hogy velem él a kislány. Ő is ugyanúgy az apja, mint én az anyja. A lányom már 19 éves és kiegyensúlyozott, tudja, hogy van anyja, van apja és az új férjemet is nagyon szereti. Nem tudtam volna bosszúlkodni a gyerekkel, csakhogy a volt párom orra alá borsot törjek, mert azzal a lányomnak ártottam volna. Viszont sajnos a környezetemben is nagyon sok olyan van, hogy a gyerek feje felett harcolnak és bosszulkodnak egymással a szülők. Ez a legnagyobb butaság. Egy értelmes ember nem tesz ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!