Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Meddig lehet egy apát megalázn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet egy apát megalázni tönkre tenni ugy hogy már az öngyikosság jár a fejében. Tényleg ekkora hatalmat lehet adni ehy nönek mert szűlt két gyeteket?

Figyelt kérdés
2012. jan. 20. 07:15
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Hát nem sok együttérzés szorult belétek, én el tudom képzelni, hogy ennyire kibukjak, ha elveszik tőlem a gyerekeimet, lakhatásomat...Valahogy mégis túl kell lenni rajta, idővel menni fog. Kialakul a rend, mikor van láthatás, ki hol lakik, elszakadsz a volt feleségedtől, utána jobb lesz.Lehet új életet kezdeni, lehet új társad, még akár egy közös gyerek is, és ha tartod a kapcsolatot a gyerekeiddel, őket sem veszted el.Addig nagyon-nagyon sok kitartást!
2012. jan. 20. 11:42
 12/24 anonim ***** válasza:
Mivel érezzek együtt? Nem írt semmit arról, hogy mi történt. Inkább nem költök romantikus történetet köré, ennyi info alapján pedig csak annyit lehet erre mondani, hogy NE hagyja magát.
2012. jan. 20. 12:32
 13/24 anonim ***** válasza:
ha ez igy van akkor a ferj egy gyenge ember akit iranyithatnak,megalazhatnak nem egyenrangu partnerek.
2012. jan. 20. 13:23
 14/24 anonim ***** válasza:

Mint ha ez a kérdés nekem szólna. Egy apát könnyen. Szereti a családját!!!. Szereti a feleségét , a gyermekeit. Ők az élete. Hisz a leg véksőkig a családjában. Szerintem ritka ez a fajta apa. Mert ma meg oldják másképp. Félrelépnek, azonnal a leg kissebb cirkusz után elválnak. Sajnos , ha egy apa ide kerül és nem veszi észre a felesége az gáz. Én azt mondanám ha szeretünk valakit arra oda figyelünk, gondolom egy ilyen apa sok lelkizés után tarthat it.Első gondolat, hogy a feleség nem szereti, de lehet, hogy szereti csak necces az észjárása. Sajnos be tud következni a tragédia. Attól pedig rosszabb nincs ha a két gyerek apa nélkül marad.

Sajnos az apán a válás sem segít. Mert annyira meg lett alázva, hogy tulajdonképp az marad meg neki, hogy el vesztette a családját. Sajnos akkor már nagyobb az esély rá, hogy meg tegye. Amugy nincs az apának komoly baja, csak arra vágyik, hogy szeressék.

2012. jan. 21. 00:53
 15/24 anonim ***** válasza:
kedves előző, leírtad a tökéletesen unalmas férfit akit egy nő se akar férjnek,egy gyerekse apának. Mert nincsmit szeretni rajta.Mert nem izgalmas.
2012. jan. 21. 00:58
 16/24 anonim ***** válasza:

Kedves előző. Miért is unalmas az ilyen férfi, darab, darab, csak a körítés más. Akkor te úgy vagy , hogy az izgalmas férfikre bukol. De mi van ha meg untad az izgalmakat, mert mindig ott van, jön a másik izgalmas.

Nem neked szól azoknak akik azt mondják baja van. Ha ma már beteg az aki a családjáért szenved, akkor nagy a baj.

Tudod előző. Az a baj, hogy a nők ezt a fajta férfit nem becsülik.

A volt feleségem el mondása alapján hajadon korában, olyan komoly kapcsolata nem volt, ha igen meg is csalták.

Most az a baj, hogy sok megcsalás után nem hiszem, hogy tud bízni. Ez a fajta férfi nem fog meg csalni, mert van lelkiismerete. Én is sokat szenvedtem a kérdező amit leírt azon a szinten voltam és vagyok. A gyerek valakinek a családot jelenti. Akkor az izgalmas férfi lombiknak nézi anyucit, szőke hajszállal ér haza munkából a gatyáján.

2012. jan. 21. 01:27
 17/24 anonim ***** válasza:

Amugy meg annyit érdemes tudni. Én tudom, mivel ebben voltam. Ha két ember szereti egymást és tiszteletben tartják egymás érzéseit, ott gond nincs. Ha a feleség hagyja el jutni eddig a férjét, akkor ott egy értelmű, hogy nagy a gond. Az is tiszta, hogy a feleség soha nem szerette a férjét. Az is kétséges lehet, hogy a gyerekek a férjtől vannak-e. Mivel , egy nő akkor is igyekszik meg becsülni gyermekei apját. Sok esetet olvashatunk amikor a feleség igyekszik mindent el követni a családért.

Amugy a kérdésre válaszolva: nem lehet egy apát tönkre tenni, akit szeretünk , gyerekünk apját azt meg becsüljük. Na most a gyermek kérdés is érdekes, mert nem hatalom. Aki lelkiismeretes az azon van, hogy boldog családi életet adjon nekik, az arra törekszik, hogy minden jó legyen. Akkor hatalom, de ez én szerintem a szutyok legutolsó nőnél, akire már azt sem lehet mondani, hogy anya, aki csak zsarolni, megfélemlíteni akarja a férjét. De lehet, hogy valami oknál fogva kicsinálni. Ennek sok oka lehet, de jó nem. Ha férj vagy , egy utolsó megbeszélést érdemes tartani, ha halni vagy élni akarsz, ha nem sikerült a megbeszélés lépj. Akkor már tök mindegy , hogy mit kezdessz az életeddel, ha el dobod ha meg hagyod a te döntésed. Ha feleség vagy, akkor nem is használnék jelzőt. Senkinek nincs joga egy embert tönkre tenni. Hát az ilyen nőre emberit nem lehet mondani.

2012. jan. 21. 03:17
 18/24 anonim ***** válasza:

Amugy ha egy nő , csak gyerekként fogja fel és nem gyermekeitekként a dolgot, ott baj van. Szóval, ha férj vagy. Akkor tudd nem lessz jobb. Én tudom éveken át el viseltem, bíztam még nem mondom, hogy nem, de rá mentem.

Attól kell tartani, hogy az ilyen nő képes akkor, bár mire.

Amugy ha feleség vagy. Ekkora hülye nem lehetsz. Van egy olyan ember az életedben aki meg halna a családjáért. Nem csak a gyermekek , te is részese vagy. Akkor tudnád meg mi a meg alázás , amikor bemutatja a férjed az új barát nőjét. Vagy el kapod hogy mással. Az ilyen férj , nem csalja meg a másikat. Csodákat lehet nála véghez vinni. Ha érzi, hogy szeretik , akkor azt többszörösen megbecsüli. Minden nő arról sír rí, hogy a rossz férj ezt és azt csinált. Az ilyen ember nem tudna bántani senkit. Ahogy írod, öngyilkosság gondolata van benne. Amugy az izgalamasabb férj már levert volna mint asínszöget. Az öcsém megtudta, hogy meg csalta a felesége, leverte. Na aakor a nőknek a le verős tipus kell. Hát akkor mi unalmasak magunkra maradunk. Bár az is igaz, hogy a lelkész is unalmas ember. Még is van családja.

2012. jan. 21. 03:51
 19/24 anonim ***** válasza:

Amugy jó lenne tudni, mi is történt. De az is biztos, hogy magam helyzetéből kiindulva, nem is olyan egyszerű. Amugy nem igaz, hogy baja van annak aki ilyet gondol. Én például imádom a gyermekeimet, szenvedtem attől, hogy a feleségem kicsinált. Sajnos azt is tudni kell és egyre több van előbb , utóbb az ilyen nők a gyermekeket zsarolásra egyébb dologra használják. Az öcsém is így volt, csak ő le verte a voltot. Aki ki jelentette, hogy neki csak azért kell a gyerek a pénzért. Na most akkor mit várjunk el olyantól aki mellett apuci, ha nem beteg , úgy ki lett csinálva, hogy öngyilkos akart lenni.Na meg ha a feleségnek esetleg annyira jót akaró szerető szülei vannak akiknek a lányuk java számít, akkor .Mindenféleképp tudni kellene azt ami történt.

Most ha azt mondom, hogy a feleségem le borotvált sej hajjal mellém fekszik, amire föl is hívja a figyelmem, majd lába közé dobja a paplant és elfordul , akkor az mi ha nem szo...ás.

Ha a kedves férfi kollégályáról beszél egy hónapon át. Ja és föl merül a meg cslás is részéről.

2012. jan. 21. 05:26
 20/24 anonim ***** válasza:

Amugy még annyit ehhez. Ismerőseim körében is volt ilyen, sajnos az apuka két gyermeket hagyott hátra. Régen is meg volt ez. Ezért lett apuci alkoholista, vagy anyuci, sokan haltak bele a családi életben. Amugy ige végül is kialakult betegségről van szó. Szóval azért senki sem megy olyanhoz akit nap mint nap a kötélről szednek le. Vagy öngyilkossággal fenyegetőzik.

Miért lövi magát főbe egy gépészmérnök 3 gyermek mellett?

Az a gond ebbe, hogy nem lessz a gyerekeknek apjuk. Egy részt anyuci foghat másikat, de az nem a gyerekeket szereti. Más résztanyuci is magára marad idővel a gyerekekkel. DE nincs apa, akkor?

A gyermekekről nem is beszélve, életre szóló kárt tesz bennük. Sajnos az olyan felnőtteknél akiknél gyermekkorban nagy trauma volt , mint az öngyilkosság , sokkal nagyobb arányban teszik megők is felnőtt korban. Úgy , mint alkoholista szülők gyermekei is majd könnyebben nyúlnak a pohárhoz.Szóval, inkább vigyázni kellene egymásra, nem el taposni. ennyi

2012. jan. 21. 06:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!