Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Zátonyra futott a házasságom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zátonyra futott a házasságom nincs hová költözzek. Mit Tehetnék? 37 éves vagyok 17 éve élek házasságban. Van 3 gyermekünk. A férjem teljesen elhanyagol elhidegült a kapcsolatunk.

Figyelt kérdés

Évek óta próbálom helyre hozni de nem járok sikerrel neki jó így is. Barátnője biztosan nincs. Van hogy hónapok telnek el úgy hogy még egy puszit sem hajlandó adni.

Már részemről a válás is szóba jött,de nem tudok hová költözni. A lakás amiben élünk a férjem nevén van. Szüleim nincsenek.Ha szóba hozom a válást megfenyeget. Teljesen tanácstalan vagyok. Így kiszolgáltatottan nem szeretném sokáig folytatni vele a kapcsolatot. Van a szüleinek egy üresen álló lakása mondtam neki költözzön Én mehetek ahová akarok meg ahová tudok de a gyerekeket nem vihetem. A gyerekeket nem akarom elveszíteni.

Én így nem tudok élni hogy nem érzem magam nőnek mellette.

2012. jan. 19. 13:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A gyerekek nagyon szeretik az apjukat is.7,10,14 Évesek. Én is tudom hogy milyen apa nélkül felnőni 10 éves voltam mikor a szüleim elváltak.14 éves mikor édesapám meghalt. Ezért nem szeretném még kicsik a gyerekek az apjuktól elválasztani.A férjem törődik a gyerekekkel szereti őket. Ha ez az elhidegülés a férjem részéről nem volna akkor nem volna a házasságommal semmi gond. A férjem szerint ez már ennyi évi házasság után ez normális dolog.
2012. jan. 19. 20:03
 12/19 birtokos válasza:
68%
szerintem felkéne kelteni a figyelmét! Tegyél magadon valami ujjat, menj el fodrászhoz, sminkeshez adj magadra, új ruha stb. Ne vedd öt figyelembe és tégy úgy mintha lenne valakid! Hidd el 2 kézzel fog utánad kapkodni. Ja és a kajánál csak a gyerekeket és magadat szolgáld ki, ha megkérdi hol az ö tányérja csak mond szolgálja ki magát ennyi idö házasság után ez már normális!
2012. jan. 22. 17:25
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

"hogy legalább egy héten egyszer biztosítaná számomra 1db tiszta szívből jövő ölelést már az sokat javítana a kapcsolatunkon,"

Kedves kérdező!

Ezt hogyan képzeled el? Egész héten hideg, aztán csütörtökön háromtól negyed négyig szívböl-jövően ölel.

2012. jún. 13. 14:03
 14/19 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek?
2013. febr. 18. 10:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi lett veletek végül?
2015. febr. 7. 10:14
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát eddig elvoltunk de kezdődik minden előröl már egy jó ideje megint. Nem tudom meddig lehet ezt a kiszolgáltatott helyzetet így bírni.
2015. febr. 23. 10:24
 17/19 anonim ***** válasza:
A kiszolgáltatott helyzet a legrosszabb,gondolom,hogy van munkád és ha nagyobbacskák lesznek a gyerekek,akkor már szabadon dönthetsz.
2015. febr. 23. 16:48
 18/19 anonim ***** válasza:
A legrosszabb önáltatás, ha a "gyerekek miatt" nem próbálsz kiszabadulni ebből a kiégett, közömbös kapcsolatból. Hidd el, a gyerekeknek érzékeny antennáik vannak: máris letapintják, hogy a szüleik között nincs többé szeretet - és előbb-utóbb szenvedni fognak tőle. Mindenképpen próbálja valamilyen lakhatási lehetőséget találni: ne tiltsd le a saját életedet, a saját jövőbeli lehetőségeidet - ne légy mártír, mert tapasztalni fogod: nem érte meg. A gyerekeid felnőnek, saját lábukra állnak, te pedig ott maradsz a szürkeségben, rutinban, látszat-kapcsolatban egyedül, minden nélkül. Lépj, amíg módod van rá. Szívből kívánom, hogy megmenekülj.
2015. febr. 24. 22:20
 19/19 anonim ***** válasza:

22:20

Igazad van!

2015. febr. 25. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!