Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Honnan tudhatom meg, mennyit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom meg, mennyit keres a férjem?

Figyelt kérdés
Külön költözött,ad valamennyit a gyerekekre. Azt hiszem, nem annyit, amennyit kellene, inkább amennyit muszáj, hogy legyen mit ennünk... Válásig hol lehet megtudni, mennyi a keresete?
2012. jan. 11. 22:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
90%

a bíróság majd bekéri a papírokat, azt hiszem 12 hónappal megelőzően a jövedelemkimutatást. De ugye azt te is érzed, hogy ha feketén dolgozik, akkor semmilyen papírt nem fog tudni bemutatni, max bemutat egy minimálbéres papírt, így abból kiindulva számítják majd ki a tartásdíjat.

míg együtt éltetek nem tudod, hogy kb mennyit keresett? azért 2 ember ha együtt él, ott azért nem igazán lehet titkolózni...

egyébként meg érdeems lenne "megfigyelni" hogy hogyan él az apuka...pl.nagylábon él? vásárol kocsit lakást? nyaralgat stb? ha igen,akkor nyilván nem lesz hiteles a minimálbéres papír bemutatása...

de elkell hogy keserítselek, ha ő magától nem fogja elárulni, akkor nincs az az isten aki kiszedje belőle...

egyébként megkérdezhetem, hogy mennyit kapsz gyerektartásra? hány gyermek van?

2012. jan. 12. 10:04
 12/34 anonim ***** válasza:

Add be a gyerektartási kérelmet a bíróságon.

Mondjuk sokat nem érsz el vele.Én is beadtam válásnál.A fizetése 20%a vagy minimum 10 ezer ft.De mivel munkahelyet váltott és ott nem adta le a papírt így nagy ritkán küld 10 ezer ft.aztán ennyi letudva a gyerek.......Nekem sok kedvem nincs bíróságra rohangálni...

2012. jan. 12. 11:02
 13/34 anonim ***** válasza:
90%
Ez úgy van, hogy a férj nem csinál semmit otthon és minden az asszony dolga! És ha belegondoltok a nők sokkal több mindent csinálnak míg a szegény férfia csak elmennek dolgozni!!!!
2012. jan. 12. 11:45
 14/34 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem tudom meg egyenlőre. Nem kell sajnálni, van bőven neki mindenre, jól keres. Én sem halok éhen, 0-ra jön ki a havi bevétel-kiadások, de nagyon sok tennivaló van még a "lakáson", ráadásul nem akarok jótékonykodni, mert nagyon kics.szett velem (akiknek mondtam, mi történt, csak azt válaszolták, nehogy öngyilkos légy, gondolj a gyerekekre...) Hát akkor marad ennyi a válásig.
2012. jan. 12. 12:58
 15/34 anonim válasza:
80%
Szerintem már annak is lehet örülni a mai világban, hogy bírósági végzés nélkül is ad valamennyi pénzt! Azt le tudnád írni, hogy hány közös gyermeketek van éss mennyit fizet? Akkor talán pontosabb válaszokat kaphatnál, hogy az összeg mennyire reális a mai helyzetben. Rendes tanácsot mi is csak konkrét dolgokra tudunk írni.....
2012. jan. 12. 13:23
 16/34 anonim ***** válasza:
69%
11-es vagyok, egyet értek az utolsóval...konkrétumok jobbak lennének!
2012. jan. 12. 13:29
 17/34 A kérdező kommentje:
Fizet annyit, amiből épp megélünk. Csak nem a fizetése felét,pedig annyit kellene, főleg azok után, amit tett. Mivel 1 szobás a lakás, ez sem lesz így jó örökké, csak amíg kicsik a gyerekek. Mindegy, beadom a válást. Konkrétumot hiába írok, attól a fizetését úgysem ismerjük meg, engem viszont biztosan felismernek, elég ritka csúnya eset. Abban reménykedtem, hogy ha már külön élünk, munkáltatótól meg lehet tudni. Köszönöma válaszokat.
2012. jan. 13. 08:17
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

a fizetése felét

Bocs de azért maradj a vallósdág talaján a fizú 20%-k a szokás még 2 gyerekre is, az meg hogy kicsi a lakás... nem gondolod hogy majd ő vesz neked lakást.

2012. jan. 13. 17:33
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy az jön le az egészből, hogy a férjed nem kell neked,

de azt szeretnéd, hogy továbbra is eltartson téged, a gyerekekkel együtt!!

A gyerektartás, CSAK a gyerekeknek jár!!!

...és nem neked!

2012. jan. 14. 00:46
 20/34 A kérdező kommentje:
Történt egy tragédia, aminek a következményeit életen át viselni kell. Ő ekkor hátat fordított, hogy neki is egy élete van, nem érdekeljük. Több gyerek van,sérült is,a fizetése fele jár, de az egésszel, semmivel nem kárpótolhat minket azért, amit tett.
2012. jan. 14. 07:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!