Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, de válófélben vagyunk! A gyerek a férjemé, de még nem tud róla. Neki már van egy nő az életében, és ha én nem kellek neki szeretném ha a gyermekről lemondana. Mi a teendőm?
20asnak,
de az asszonyt meg meg tudta dugni, igaz? Nem kell neki a felesége, válni szeretne, de egyszer még beletenné a tisztesség kedvéért a vége előtt. (sajnálom kérdező, nyersen fogalmazva ez az igazság.)
Szeretője van (mert házasságban így nevezik azt a nőt akinek viszonya van a férjjel) és a feleségével is lefekszik. Na nehogymár a férj legyen itt az áldozat. Joga van tudni szerintem. De ne állítsuk be az olyan férfit áldozatként aki csalja a feleségét, el akarja hagyni, de alkalomadtán még megrántja.
Ez így igaz, az szexeljen, aki tudja, hogy mi a lehetséges következménye! Nem kell neki már a nő és nem kell tőle gyerek, de azért még megdugja, gusztustalan féreg! És egy nő, aki szereti még ezt a férfit, hogy várható el, hogy elutasítsa, ha még közeledik hozzá testileg?
A férjed egy felelőtlen gazember! HA már eldöntötte, hogy nem akar veled lenni, akkor dugja azt a másik nőt, téged meg ne ejtsen teherbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!