Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Terhes vagyok, de válófélben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, de válófélben vagyunk! A gyerek a férjemé, de még nem tud róla. Neki már van egy nő az életében, és ha én nem kellek neki szeretném ha a gyermekről lemondana. Mi a teendőm?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 14:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

20asnak,

de az asszonyt meg meg tudta dugni, igaz? Nem kell neki a felesége, válni szeretne, de egyszer még beletenné a tisztesség kedvéért a vége előtt. (sajnálom kérdező, nyersen fogalmazva ez az igazság.)

Szeretője van (mert házasságban így nevezik azt a nőt akinek viszonya van a férjjel) és a feleségével is lefekszik. Na nehogymár a férj legyen itt az áldozat. Joga van tudni szerintem. De ne állítsuk be az olyan férfit áldozatként aki csalja a feleségét, el akarja hagyni, de alkalomadtán még megrántja.

2012. jan. 11. 17:33
 22/25 anonim ***** válasza:
86%

Ez így igaz, az szexeljen, aki tudja, hogy mi a lehetséges következménye! Nem kell neki már a nő és nem kell tőle gyerek, de azért még megdugja, gusztustalan féreg! És egy nő, aki szereti még ezt a férfit, hogy várható el, hogy elutasítsa, ha még közeledik hozzá testileg?

A férjed egy felelőtlen gazember! HA már eldöntötte, hogy nem akar veled lenni, akkor dugja azt a másik nőt, téged meg ne ejtsen teherbe!

2012. jan. 12. 01:22
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi tortent tovabb??hogy vagy?
2012. aug. 29. 10:20
 24/25 anonim válasza:
100%
Mi veled? Pici? Jól vagytok?
2012. okt. 22. 17:46
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
hahoooo?
2013. jan. 6. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!