Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Terhes vagyok, de válófélben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, de válófélben vagyunk! A gyerek a férjemé, de még nem tud róla. Neki már van egy nő az életében, és ha én nem kellek neki szeretném ha a gyermekről lemondana. Mi a teendőm?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 14:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
68%
Ha lemondatod, akkor még gyerektartást sem kérhetsz, anyagilag is egyedül maradsz.
2012. jan. 10. 18:11
 12/25 A kérdező kommentje:
Az anyagiak nem érdekelnek. Anyukám kettőnket nevelt fel úgy, hogy apám nem fizetett gyerektartást. Csak mert nem akart fizetni az állam meg egy nagy szar anyu hiába akarta, hogy fizessen, nem dolgozik (persze pairon) akkor nem kell fizetnie. Ez nem érdekel
2012. jan. 10. 19:06
 13/25 A kérdező kommentje:
Végülis akkor a lényeg az, hogy nem tilthatom el semmilyen módon?
2012. jan. 10. 19:09
 14/25 anonim ***** válasza:
90%

Elválsz gyorsan csendben és nem mondod el neki, hogy terhes vagy. Még hónapokig nem fog látszani. Ha nincs közös gyerek ennyi idő alatt lezavarható a válás.

Csak h a már azt kérdezted nem tilthatod e el....

Azt akarod hogy tudjon a gyerekről, de szenvedjen?

vagy mire jó ez az eltiltás?

Ha gondolod mondd el, kialakul vmi láthatás gyermek és apja között, vagy ne mondd el.

De az elmondom, de eltiltom dolog nem korrekt.

2012. jan. 10. 19:12
 15/25 anonim ***** válasza:
34%
Ez egyáltalán nem korrekt. Nem egyedül a te gyereked, hanem az övé is, és köze van hozzá. Nem dönthetsz egyedül úgy, hogy márpedig neked kell és kész. Hány éves vagy, hogy ennyire kapaszkodsz ebbe a lehetőségbe? Mintha ketyegne a vekker
2012. jan. 10. 19:47
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem értelek 15ös.

ketyegne a vekker?

Nem ezzel akarja visszacsábítani a férjét. Ha elolvastad az előzményeket megláthatod.

Azért vetesse el a gyerekét, mert miért is?

vagy hogy érted ezt a vekkert?

2012. jan. 10. 19:49
 17/25 anonim válasza:
100%
Nálunk ugyanez volt a helyzet. A férjem lelépett, és rövid idő múlva összeállt egy nővel. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, azt akarta vetessem el. Nem tettem. Egyedül nevelem a kisfiam. Nehéz, de megéri. Most sem döntenék másként. Az apuka egyszer látta a fiát, még a kórházban, miután megszületett. A válóperünk folyamatban, végül én adtam be. Gyerektartást fizet, de egyáltalán nem érdeklődik. Majd írd meg, hogyan alakultak nálatok a dolgok. Kitartás!
2012. jan. 10. 20:29
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Minden tiszteletem a tiéd utolsó!

N30

2012. jan. 10. 21:02
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne légy már h.lye. Otthagyott, megcsalt, nem szeret. Fizesse csak a gyerektartást. A gyereknek is szüksége van rá, azért, mert te sértődött vagy, neki még kellhet az a pénz. Jó lesz az sok mindenre, hidd el :). Sőőőt, a láthatás sem árthat, később neked is jó lesz az a kis szabadidő. MILYENEK A MAI NŐK, szuper, hányan jönnek összefoglalt férfivel, sőt, apával, a szemétség teteje.
2012. jan. 11. 14:45
 20/25 anonim ***** válasza:
24%
De hát még nem is apa!! Lehet hogy nem is akarna az lenni, vagyis már biztos, hogy nem a leendő exfeleségétől. Megmondta az asszonynak, hogy nem akar vele lenni, akkor miért ne lehetne másik nője? Valami biztos nem működött, különben nem fajult volna eddig a dolog. Nem akarom védeni a pasit, de én fel lennék háborodva, ha ilyen helyzetbe kényszerítenének. Ő nem tervezte, nem akarta ezt a gyereket, de azért fizessen, de látnia ne láthassa, mert már mással van. Úgy látszik a nők tényleg bármit megtesznek a gyerekért
2012. jan. 11. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!